Fra Andaman til Bhutan - fem pakkerundturer

Spennende rundturer for deg som IKKE drømmer om sand, strand og evig solskinn - til priser fra 17.000 til 82.000 kroner.

Ferdigpakkede eventyrreiser

  1. Nettveier til pakketuren
  2. Fra Andaman til Bhutan - fem pakkerundturer


6: Nord-Thailand og Andaman

Lilleput Reiser er for de fleste kjent som et rent Hellas-selskap, men de satser nå på nordmenns andre "Hellas", nemlig Thailand. Rundreise utenfor masseturismen er målet, og turen går på bambusflåte på elven Mae Kok, mot grensen til Laos og Myanmar (Burma). Det er også lagt inn dager på longtailcruise i Andamanhavet. 18 dager.

Pris: Fra 16.900 per person i dobbeltrom.
Selskap: Lilleput Reiser

Les: Motorsykkeltur med utgangspunkt i Chiang Mai og mer fra Thailand

7: New Zealand

New Zealand er som Norge, bare mye bedre, er det mange som mener. Landet som er kjent for sine sauer, sin seilkultur og som fantastisk setting for scener i kjente filmer som Ringenes Herre-trilogien, er også mål for pakketurister fra Norge. MyPlanet tilbyr 22 dagers reise fra nord til sør samt en svipptur innom Sydney i Australia i tillegg.

Selskap: MyPlanet
Pris: 37.500 per person i dobbeltrom, utreise fra København. Prisen inkluderer overnattinger og de fleste frokoster samt en del middagsmåltider, guide og transport underveis, samt programfestede utflukter og inngangsbilletter.

Les: Mer fra New Zealand

8: Argentina

Tango i Buenos Aires i ferien? Foto: Gobierno de la Ciudad de Buenos Aires
Tango i Buenos Aires i ferien? Foto: Gobierno de la Ciudad de Buenos Aires Vis mer


Buenos Aires har stått på in-folkets må-se-liste ett par år nå. Men pakketur hit er vel også fett nok? Kuoni har en tangotur på programmet, der både Argentina og Uruguay står på reiseplanen.

Selskap: Kuoni
Pris: Fra 19.798 for 13 dager med utreise fra Oslo. Prisen inkluderer reisen, transport underveis, overnatting og enkelte måltider.

Les: Mer fra Argentina

9: Grønland

Med hundesleder foran deg og en rute på 600 kilometer over Grønland, får du garantert naturopplevelser de færreste kan konkurrere om å skryte av. Hvitserk satser på spreke eventyr, og sender grupper på Grønlandstur i april og mai. Maituren er fulltegnet, men i april er det ledige plasser.

Selskap: Hvitserk
Pris: 82.000 kroner per person for 28 dagers ekspedisjon. Kun fem deltakere. I tillegg til prisen kommer flybilletter for reisen mellom Oslo og Grønland tur-retur, helikoptertransport på et av strekkene på Grønland og overnattinger før og etter ekspedisjonen.

10: Bhutan

Nesten utilgjengelig er lilleputtstaten i Himalaya, men ikke helt. Orkidéekspressen kjører to gruppereiser til Bhutan i vår, en i mars og en i april. Selskapet fremhever at standarden på bostedene ikke er i toppklasse, men at reisemålet i seg selv er imponerende nok. Turen går via Bangkok, kun ett flyselskap transporterer passasjerer inn og ut av Bhutan, og det har avganger fem ganger ukentlig fra Bangkok. Noe som naturlig nok begrenser turisttilstrømmingen kraftig.

Selskap: Orkidéekspressen
Pris: 29.850 per person i dobbeltrom, inkludert opphold i Bangkok og alle måltider i Bhutan. 15 dagers reise.

>> Nettveier til pakkereisen