Fotoseier til Gutta boys

Vinneren av årets store sommerfotokonkurranse er kåret. Redaksjonen lot seg sjarmere av sommer, svaberg, sjø - og nakne rumper.

Den heldige vinneren i årets store sommerfotokonkurranse er Kari Wichne. Hun får dermed et reisegavekort verdt 10.000 kroner fra Net Travel Service.

Kari Wichne har foreviget gutta sine klare for et nakenbad ved Våreraua ikke langt fra Lindesnes fyr. Fra høyre ser vi pappa Frode, storebror Erlend, og firlingene Amund, Idar, Eirik og Torje.

Bilde 8: Gutta boys Foto: Kari Wichne
Bilde 8: Gutta boys Foto: Kari Wichne Vis mer


Vi synes dette er et fantastisk morsomt bilde! Konkurransen var hard, men det dette bildet mangler i teknisk finesse, tar det igjen på et artig motiv. Vi får skikkelig sommerfølelse av å se dette bildet. Her er sol, sjø, svaberg, bleke rumper og solbrente skuldre.

Vi gratulerer!

Lesernes favoritt

Det var bildet "Fulltreffer!" som fikk flest stemmer av leserne i vår uhøytidlige avstemmingen. Dette er også et flott bilde som fanger et typisk sommerøyeblikk, men det nådde altså ikke helt opp denne gangen.

Bilde 2: Fulltreffer!  Foto: Jørund Follestad
Bilde 2: Fulltreffer! Foto: Jørund Follestad Vis mer


Årets sommerfotokonkurranse hadde fem premier. De fire ukepremiene var Nikon Coolpix digitalkameraer, mens hovedpremien altså var et reisegavekort på 10.000 kroner fra Net Travel Service.

>>Se de ti finalebildene