Fotballferie i Portugal

Det er bare å innse først som sist. Fra den 12. juni til 4. juli står fotball øverst på dagsordenen enten du vil eller ikke. For dem som foretrekker å være der det skjer, framfor å følge begivenhetene på storskjerm her hjemme, har vi laget en kjapp oversikt over hvordan du kommer deg til Euro 2004.

Fotballandslaget kvalifiserte seg ikke til EM denne gangen, men det er jo ingen ting som sier at ikke du kan støtte søta bror eller danskene?
Fotballandslaget kvalifiserte seg ikke til EM denne gangen, men det er jo ingen ting som sier at ikke du kan støtte søta bror eller danskene? Vis mer


Kampene i Euro 2004 i Portugal utspiller seg over hele Portugal, så omtrent uansett hvor i landet du befinner deg i Portugal i siste halvdel av juni vil du være i nærheten av fotballdramaet.

Turneringens første kamp, mellom Portugal og Hellas går av stabelen 12. juni i Porto på nordvestkysten, og etterfølges av Spania mot Russland et par timer senere i Faro-Loulé, helt i sør. De neste tre ukene skal det spilles 31 kamper i Aveiro, Braga, Coimbra, Faro-Loulé, Guimarães, Leiria, Lisboa og Porto, og turneringen avsluttes med finalekamp den 4. juli i Lisboa.

Det er fremdeles mulig å fremskaffe flybilletter til Portugal under Euro 2004, men toget har nok gått for de aller billigste billettene.

I skrivende stund er det fremdeles mulig å få billetter til de følgende kampene:

  • 13. juni, Sveits-Kroatia, Leira

  • 14. juni, Sverige-Bulgaria, Lisboa

  • 14. juni, Danmark-Italia, Guimarães

  • 15. juni, Tsjekkia-Latvia, Aveira

  • 18. juni, Bulgaria-Danmark, Braga

  • 20. juni, Russland-Hellas, Faro-Loulé

  • 22. juni, Italia-Bulgaria, Guimarães

  • 27. juni, vinner D - runner up C

Svartebørs?

Det er et utall billetter til Euro2004 å få fatt i om du leter på Internett - og med mindre du bestiller gjennom Euro 2004s offisielle billettbestillingstjeneste må du regne med å betale overpris. Men for noen kan det vel være verdt både dobbelt og trippelt av det pålydende beløpet? Vi fant mange billetter til kamper som ettersigende var utsolgt, men det er aldri noen garanti for at man ikke kjøper katta i sekken.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er nemlig mye falske billetter i omløp, så det er greit å passe seg. Arrangørene har varslet strenge kontrolltiltak, og de jobber med å få stengt uautorisert salg av billetter over Internett.

Fantastiske, forferdelige Portugal?

Meningene om Portugal er like mange som de er forskjellige. Her kan du se våre leseres tips til Vasco da Gamas hjemland.

Få også med deg tips som gjør fridagene enda bedre. Eventyrbyen Sintra ligger i passe dagsturavstand fra Lisboa, og her kan du drømme deg bort mellom grønne åser og torneroseslott.

Ekstern lenke:
Fotball EM 2004s offisielle nettsider