Fortsatt ledige julereiser

Selv om salget alltid topper seg rundt jul, finnes det ledige turer for deg som ikke vil feire i Norge.

Julen trenger du ikke nødvendigvis feire i Norge, selv om du er sent ute med reiseplanene.
Julen trenger du ikke nødvendigvis feire i Norge, selv om du er sent ute med reiseplanene.Vis mer

Juleferie i utlandet er populært. Omkring 15.000 av oss velger å ta med julegavene på charterferie i julen, ifølge tall fra Handels- og Servicenæringens Hovedorganisasjon. Kanariøyene er den store vinneren, og det begynner å bli fullt. Men nå en uke før jul, er det fortsatt mulig å skaffe billige reiser til steder hvor du kan feire jul i varmen.

 • Vil du følge med prisene selv, bruker du DinSides restplassoversikt. Her kan du også holde deg kontinuerlig oppdatert ved å bestille restplasseroversikt på SMS.
 • Billigst til Kypros

  Mange nordmenn velger å ta langtidsferie på Kypros vinterstid. I det østlige middelhav er vanligvis klimaet mildt hele vinteren. Aller billigst juleferie akkurat nå får du nettopp til den gresk-tyrkiske øya. To selskaper selger ukestur med både fly og hotell for 995 kroner. Men da må du reise hjem selve julaften.

  Til Kanariøyene finner vi flere reiser der du kan være borte i 14 dager, og dermed få med julaften i Syden. Fra flere byer kommer du deg til Gran Canaria og Lanzarote for priser mellom 2.000 og 3.000 kroner.

 • Se ti juleferietilbud fra hele landet her.
 • Langt avgårde

  [Ugjyldig objekt (NAV)]

  Frister ikke de aller nærmeste reisemålene, er det muligheter både til Egypt, Mexico, Thailand og andre fjerne destinasjoner. Billigst til Hurghada fra Göteborg - kun 1.595 for en uke med hotell. Da er du hjemme akkurat til julaften.

 • Ti eksotiske reiser i siste liten.
 • Januar-turisten

  Vil du helst vente til etter jul? Har du mulighet til å ta noen fridager i januar? Da kan det være tid for å slå til nå. Januarreiser går billig, og du kan få reiser for 1.000 til 2.000 kroner om du kan reise den første måneden neste år.

 • Hold deg oppdater med restplassoversikten på DinSide Reise.
 • Ut på tur?

  I vår oppdaterte finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.