Fortsatt ledig til Syden

Det er fortsatt ledige plasser til Syden, for deg som vil vekk fra det dårlige sommerværet.

De seneste ukenes drittvær i på Sør- og Vestlandet har gjort at mange har flokket til charterselskapene for å bestille sydenturer.

Det har gjort at prisene på restplasser ligger betydelig høyere nå, enn de gjorde for bare noen uker siden. Det er dette med pris og etterspørsel, det.

Har du fått nok av skybrudd og bleike ben, har du fortsatt sjansen til å sikre deg en uke med finvær et eller annet sted rundt Middelhavet. Vil du bare ha flybilletten ned, koster det helt ned i 1.448 kroner. Vil du ha overnatting inkludert, koster det fra 2.995 kroner.

Se opp for vannsprut! Foto: Peter Hostermann
Se opp for vannsprut! Foto: Peter Hostermann Vis mer


Dette er noen av turene vi fant:

 • Flybillett til Sicilia til 1.448 kroner, avreise fra Oslo
 • Flybillett til Kroatoa til 1.948 kroner, avreise fra Stavanger
 • En uke i Hurghada i Egypt til 2.995 kroner, avreise fra Oslo
 • En uke på Kreta til 2.995 kroner, avreise fra Bergen
 • En uke i Bulgaria til 3.495 kroner, avreise fra Stavanger
 • Sjekk de ledige pakketurene her

  Sjekk flybillettene her

  Trøndelag og Nord-Norge har har knallvær den siste uken, og det har gjort at det i hvert fall fra Trondheim fortsatt finnes restplasser i juli til kristelige tider.

  Vent med å bestille augustturen

  De litt rimeligere restplassene har ikke avreise før i midten av august og utover, og vår erfaring tilsier at da kan du like godt vente med å bestille. Straks skolen er i gang igjen i midten av august, raser prisene på restplasser. Da ere det ikke uvanlig at du får sydenturer ned i 5-600 kroner.

  Vil du reise sørover i juli, bør du være rask og bestille plasser nå. Ellers er det bare å håpe på sol og varme over hele landet resten av sommeren!

  Sjekk de ledige pakketurene her

  Sjekk flybillettene her