Fortsatt er det nok en fordel å være mange for å holde temperaturen oppe i vannet!
Fortsatt er det nok en fordel å være mange for å holde temperaturen oppe i vannet!Vis mer

Fortsatt kaldt i badevannet!

Fortsatt er ikke det norske badetemperaturene mye å skryte av. Her finner du de ferskeste badetemperaturene fra hele landet.

Temperaturtaperen denne gang er Sjøhussenteret i Sortland i Nordland. Her holder vannet kun 11 grader – og vi er snart halvveis i juli! Førsteplassen deles med Lyngvær Bobilcamping i Lofoten som også kan skryte av 11 grader. Kanskje ikke så dumt å se seg om etter et annet feriested de kommende ukene hvis du er glad i å bade og befinner deg i Nordland?

Les hele listen over ”IKKE-badesteder” for øyeblikket her:

Glem å bade her!
StedGrader
Torghatten Camping, Nordland14
Lysefjord Marina, Rogaland 13
Hjellestad Marina, Bergen, Hordaland 12
Randaberg, Stavanger, Rogaland 12
Lyngvær Bobilcamping, Lofoten, Nordland 11
Sjøhussenteret, Sortland, Nordland 11

Vinneren

Vinneren denne gang er Trytetjern i Nesbyen i Buskerud fylke med 20 grader i vannet. Ved å klikke på linkene ved siden av kan du sjekke om du finner din badeplass i sommer.

Reise et annet sted de neste dagene?

Under linkene til høyre kan du se hvor du finner det varmeste vannet akkurat nå. Sjekk alle stedene og se om du finner ditt feriested i sommer. Kanskje du heller skal satse på å komme deg lenger sørover? Vil du sjekke de aller ferskeste restplassene til varmere strøk, klikk her! Vet du ikke sikkert hvor du vil reise, la deg inspirere av våre reisebrev i reiseguiden.

Her kan du sammenligne dagens måling med forrige 12747 TARGET="_top"> måling!