Fortsatt håp for dansketuren

SAS er rammet av streik. Her finner du hvilke alternativer du har dersom du MÅ til Danmark.

Er du totalt avhengig av å booke om billettene dine dersom du må til Danmark eller København omgående, gir vi deg her noen tips om hva du kan gjøre. Et lite søk rundt nett og vi fant disse alternativene.

Fly

Sterling:
Sterling har billetter på sine flygninger både fredag og lørdag fra Oslo. På fredag 27 april er derimot alle lavprisbilletter utsolgt. Skal du hjem fra København er alle dagens lavprisbilletter utsolgt, men det er fortsatt en del å ta av senere dager.

 Foto: Dag Erik Grøtnæs
Foto: Dag Erik Grøtnæs Vis mer


Norwegian:
Norwegian er utsolgt på sine flygninger til København, og har ikke ledige plasser før søndag 29. april. Da får du billett for 497 kroner en vei, og på mandag 30. april får du billett for 357 kroner. Skal du til Oslo fra København får du ikke billetter før fredag, og disse koster fra 884 kroner.

Widerøe:
Her har du forholdsvis mange alternativer hvis du vil komme deg til København. Det er fortsatt plasser igjen i løpet av dagen fra 1.097 kroner for den billigste billetten. Videre dager har de også fortsatt ledig, så er du i beita etter en billett omgående må du svinge deg.

British Airways:
British Airways har flygninger som går både til og fra København, men her får du ikke billetter før søndag 29. april. Velger du alternative flyplasser som Billund eller Århus kan du få billetter via British Airways samarbeidspartner, Sun Air, men heller ikke her får du billetter før søndag.

Båt

DFDS Seaways:
DFDS er det eneste fergeselskapet som tar deg til København, og i dag har de kun en ledig innvendig lugar til 2.408 kroner. I morgen, fredag, er det helt fullt, men på lørdag har de to stykk innvendige lugarer ledig til 2.760 kroner. Fra søndag er det langt flere ledige plasser, og da starter prisene på 750 kroner og oppover.

Stena Line:
Med Stena Saga kommer du deg til Fredrikshavn i dag med avgang klokken 19.30 fra 200 kroner. Først på lørdag har de ledige økonomiklassebilletter til 140 kroner stykket.

Color Line
Color Line har ledige plasser allerede i dag i innvendige lugarer fra 640 kroner, men båtene tar deg kun til Fredrikshavn.

Med tog fra Fredrikshavn til København må du regne med å bruke i underkant av 6 timer og til en pris av 350 kroner for en voksen person. Derimot er det ganske mange avganger å velge mellom.

Buss

Swebus Express:
Swebus har en avgang igjen i dag klokken 22.55. Reisetiden er beregnet til åtte timer og 30 minutter, og vil koste deg fra 286 kroner. Da kjøres du fra Oslo til København.
Videre har de avganger klokken 07.55, 10.40 og 22.55 hver eneste dag, med priser fra 260 kroner.