Forsinket til London

Reisende via Heathrow må regne med forsinkelser i sommer.

Fire søndager i sommer er det full stopp for transport mellom Heathrow og London på T-banens Piccadilly-linje. Passasjerene vil bli transportert i busser, men du må regne med at det vil ta lenger tid enn med T-banen.

Søndagene

T-banen står stille følgende søndager:

 • 10. og 24. juni

 • 1. og 22. juli
 • På sidene til Londons undergrunnsbaner og Heathrow finner du mer informasjon.

  Beregn ekstra tid

  Selv om undergrunnsselskapet lover å minimere forsinkelsene etter beste evne, bør du beregne i alle fall én time ekstra i forhold til dager der T-banen går som den skal. Du må regne med at transporten tar lengre tid, og at det er store køer ved bussterminalen.

  Alternative transportmåter er tog fra Heathrow til Paddington, eller flybuss eller nasjonale ekspressbusser som blant annet går til King's Cross og Victoria Coach Station.

  Mer om London

  Sjekk mer informasjon om London i andre artikler fra DinSide:

  Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.

  Artikkelen fortsetter under annonsen