<b>KORT NOK?</b> Skjørtet må være kortere enn 38 centimeter for at du skal få 50 prosent avslag på inngangsbilletten.  Foto: PantherMedia /
KORT NOK? Skjørtet må være kortere enn 38 centimeter for at du skal få 50 prosent avslag på inngangsbilletten. Foto: PantherMedia / Vis mer

Fornøyelsespark med miniskjørt-rabatt

Er skjørtet kortere enn 38 centimeter? Da får du inngangsbillett til halvpris!

Fornøyelsesparken Guilin Merryland Resort i Guangxi, i den sørlige delen av Kina, har lansert kampanjen "Love miniskirts".

Den går ut på at kvinner med korte skjørt betaler 9 dollar i inngangspenger, som er halv pris.

Men det holder ikke bare at du går i miniskjørt. Skjørtet må nemlig være kortere enn 38 centimeter, ifølge Telegraph

Les også: Er du pen nok, får du reise gratis

Sikkerhetsmåler skjørtet med linjal

Men du må ikke tro at du kommer inn billigere bare fordi du har et kort skjørt på deg.

En lokal TV-stasjon skal nemlig ha filmet parkens ansatte mens de måler skjørtelengden til jentene med en linjal, ifølge Shanghai Daily, som er en engelskspråklig avis.

– Kampanjen har som mål å oppmuntre kvinnelige besøkende til å vise frem sin skjønnhet i sommer, Li Wenxing, assisterende leder av parken, skal Li Wenxing, assisterende leder av parken, ha forklart avisen.

Les også: Lei av lettkledde turister

Får kritikk

Parken har hatt miniskjørt-kampanjen siden 2007, og den skal visstnok være en stor suksess - selv om lokalbefolkningen i Guilin er imot PR-stuntet. De mener parken oppmuntrer kvinner til å oppføre seg på en utuktig og vulgær måte.

Størrelsen på fornøyelsesparken kan sammenlignes med Disneyland i USA, og den er også en av regionen Guangxi Zhuang Autonomous' største attraksjoner.

Artikkelen fortsetter under annonsen