Førjulskuppet

Er du ferdig med julehandelen, kan du unne deg 14 dager i Thailand for så lite som 2.995 kroner.


Ukens reisekupp er det Ving som serverer oss. Er man reiseklar og kan ta en rask ferie, vil Ving sende deg fra Oslo til Thailand for skarve 2.995 kroner. Denne reisen gjelder kun fly, så du må belage deg på å ordne med innkvartering på egen hånd.

Vil du ikke før etter jul og nyttår finnes det virkelig gode reisekupp i disse periodene også. Har du lyst til å reise til det Afrikanske kontinent, kan du fra 2/1 komme deg Egypt med Star Tour fra 1.995 kroner.

Kom deg sørover og få litt førjulssol. Foto: Craig Jewel
Kom deg sørover og få litt førjulssol. Foto: Craig Jewel Vis mer


Billige sydenreiser

De vanlige sydenreisene er absolutt ikke dyre for tiden. Til Tenerife finnes det masse billetter fra flere utreisesteder. I denne ukens jakt på de billige reisene, har vi valgt å ta med priser fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø.

Billigste turen fant vi fra Bergen, hvor både Saga og Ving tar deg til Tenerife for bare 495 kroner. Dette er kun fly. Fra Oslo kommer du til samme sted for 595 kroner. Dette er den billigste reisen vi klarte å finne fra Oslo.

Reiser du fra Trondheim får du Tenerifetur for ikke mer enn 695 kroner. Det samme koster det fra Stavanger. Disse prisene dekker også kun flybillettene, men søker du for eksempel hos hotels.com (ekstern tjeneste) finner du hoteller som passer deg.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Befinner du deg i det kalde nord og ønsker deg et avbrekk med sol og sommer midt i mørketiden, kan du komme deg til Gran Canaria med både Ving og Saga Solreiser, for kun 1.495 kroner.

>>Sjekk reisekuppene for denne uken her.

Gjør hotellsøkene dine her.