Førjul i Syden for 1.000,-

Vi går inn i siste runde med julestress før julefreden skal senke seg om litt over en uke. Får du hjerteklapp bare ved tanken på alt maset? Stikk av fra hele greia for 1.000 kroner.

Moro på stranda! Foto: Cabochan
Moro på stranda! Foto: Cabochan Vis mer

Førjul i Syden for 1.000,-

  1. Sydenkuppene


Hei hå, nå er det jul igjen. Hvis du ikke synes det innebærer annet enn stress og mas, har du sjansen til å få deg et avbrekk i sola for en slikk og ingenting.

1.000 kroner koster det å ta en uke på Tenerife eller Lanzarote nå rett før jul. Det hadde vært noe, vel! Disse turene går fra Trondheim, Bergen eller Stavanger. Ulempen? Du sitter på flyet hjemover på selveste julaften eller 1. juledag.

Vil du heller feire julen hjemme i Norge, kan du vende nesa sørover i januar i stedet. Bedre å ligge på stranda og nyte livet, enn å spise julerester i mørket her hjemme. For mellom 1.500 og 2.000 kroner kan du lade batteriene i Malaga, på Maderia eller Kanariøyene.

Dyrt med eksotisk

Bortsett fra disse turene, er det glissent med billige restplasser nå i desember og januar. Vil du til mer eksotiske reisemål som Thailand eller Mexico, må du ut med flerfoldige tusen kroner. Regn med i hvert fall 7-8.000 kroner bare for flybilletten hvis du for eksempel vil til Thailand over nyttår.

Billig spa- eller shoppinghelg

Et annet alternativ for den som vil starte det nye året frisk og uthvilt, er en spahelg i Tallinn. Reisefeber selger pakker til 1.977 kroner med utreise fra Oslo onsdag og hjemreise lørdag. Da innkvarteres du på Pirita Top Spa. Behandlingene betaler du for i tillegg, men de er ifølge Reisefeber billige. Bare noen hundrelapper for totimers behandling med massasje og badebehandling. Les mer hos Reisefeber.no.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kanskje du heller vil dra til London og få med deg januarsalget? Norwegian har billetter fra Oslo torsdag-søndag i midten av januar til 847 kroner. Samme selskap har billetter fra Bergen onsdag-søndag i midten av januar til 1.456 kroner. Ryanair har billetter fra Torp til London tors-søn i midten av januar til 574 kroner.

>> Her er sydenkuppene