For familien

Vegas er ikke verdens mest barnevennlige by.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


For familien

La det være sagt: Las Vegas er ikke det beste stedet å ta med hele familien på tur. Det er store avstander, ikke veldig mange barnevennlige ting å gjøre, og casinoene har 21 års-grense.

Når det er sagt finnes det aspekter ved Vegas som også kan være morsomt for barn. Stratosphere tower, som ligger helt nord på stripa, er et av nord-amerikas høyeste tårn og dit kan du komme opp med heis ($10) som gir deg byens beste utsikt. På toppen finnes det også tivoliattraksjoner (!) som berg-og-dalbane og en oppskyter. Roterende restaurant er selvsagt også på plass.

Circus Circus er ett av de mer familievennlige hotellene i Las Vegas.
Circus Circus er ett av de mer familievennlige hotellene i Las Vegas.
Vis mer


Tivoliattraksjoner finner du også flere steder: Berg-og-dalbanen Manhattan Express ligger i New York New York ($12,50) og er ganske morsom, og Sahara har en variant som både går forlengs og baklengs. På The Orleans finner du Vegas' største bowlinghall med 70 baner, og på Excalibur har de middag hver dag der man må spise med fingrene og se på riddere i stadige slosskamper på gulvet. Circus Circus er etter alt å dømme også ett av de mer barnevennlige hotellene.

Barn har også adgang på flere av showene, og vi vil tro at en niåring vil ha minst like stor glede av Mystére som vi hadde.

Tilbake til storbyguiden for Las Vegas