Rent og pent - men en brun pøbb!
Rent og pent - men en brun pøbb!Vis mer

For den prisbevisste uten krav til kvalitet

Ute etter en billig kveld på byen? Vi har tatt for oss noen av stedene hvor du får tak i billig øl – men ikke la deg overraske av et blandet klientell!

Visste du at Oslos eneste ordentlige ølhall ligger på Grønland? Den store ølhallen, i typisk tysk stil, rommer flere hundre mennesker. Her får du øl til rundt 30 kroner halvliteren. Ikke et sted hvor du tar med dine beste forretningsforbindelser. Musikken som spilles er av typen danseband. her hersker kvantitet fremfor kvalitet!

Er du ellers ute etter brune pøbber, finnes de i hopetall på Grünerløkka. Vi anbefaler blant annet Café 33 – et hyggelig etablissement med variert klientell. Er du i nærheten av St. Hanshaugen bør du ta turen innom Waldemars. Bar på gatenivå og disko i kjelleren. På Torshov finner du La Grotta som også er kombinert bar og diskotek. Mye folk i helgene! Ølprisene på de sistnevnte stedene ligger på rundt 30 kroner.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

De to siste klassiske brune pøbbene vi anbefaler her er Cacadou i Torggata samt Tranen på Ila – sikre vinnere for deg som vet hva du går til!