For den desperate sjekkeren

Selvfølgelig er det høy sjekkefaktor på de aller fleste utesteder, men det er ikke til å komme unna at enkelte steder har en høyere ”turnover” enn andre.

Det er heller ingen særlig tvil om at de fleste av disse stedene ligger i Norges partygate nummer én: Rosenkranzgate. Vi har valgt å fokusere på fem steder i byen som passer godt under denne kategorien, og starter med den ubestridte vinner:

Smuget! Her er det vanskelig å ikke komme i kontakt med folk. Huset er smekkfullt hver eneste weekend – og i tillegg er dette det eneste stedet som har høyt besøk hele uken (åpent til 03.00 hver dag utenom søndager). Vi anbefaler at du tar oppstilling i baren/restauranten. Her er det minst musikkstøy – og det er lett å komme i kontakt med folk. Søkende klientell i alle aldersgrupper.

Nesten vegg i vegg ligger Tors Hammer. Dette er et av de mest festpregede utestedene i hele byen. De som fester for å holde vikingenes tradisjoner i hevd velger som regel dette vannhullet. Stort antall mennesker som har en snittalder på rundt 25 år. Sjekkefaktoren er høy.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det er den også rett på andre siden av gaten. Stravinsky er en populær bar/diskotek hvor det er mye folk i helgene. Enda litt lenger opp i gaten finner du Headline – baren til Mette Iversen (kjent fra fjorårets Robinson-ekspedisjon). I tillegg vil vi nevne Galleriet til Linda Johansen som et godt alternativ. Tar du turen innom et av disse fire utestedene er sjansene for å få nye bekjentskaper store.

Artikkelen fortsetter under annonsen