Kart: Fuerteventura (fra Apollo)
Kart: Fuerteventura (fra Apollo) Vis mer

For deg som vil slappe av

Er du ute etter den fullstendige roen og bare ønsker å slappe av på Kanariøyferien anbefaler vi disse reisemålene:

Publisert

Fuerteventura

Er du ute etter å få ned blodtrykket og bare nye solen uten mye støy rundt deg, er de fleste reisemålene på Fuerteventura midt i blinken. Spesielt vil vi anbefale Costa Calma (den stille kysten) og Jandía. Her finner du noen av Europas aller beste strender. Ta med en god bok – perfekt! Corralejo er ingen stor by, men det er en del trafikkstøy ved noen av hotellene. Sørg også for å styre unna hotellene ved Caleta de Fuste og Nuevo Horizonte – de ligger rett ved flyplassen, mye støy!

Gran Canaria

Vil du ha en rolig ferie uten masse trafikkstøy og turister rundt deg skal du vurdere en annen øy enn Gran Canaria. Øya er masseturismens høyborg nummer én, og det er ikke mange steder hvor du kan trekke deg helt tilbake på de mest kjente reisemålene. Det beste alternativet er å reise opp i fjellene til Agaete hvor du har et perfekt utgangspunkt for fjellvandringer.

Tenerife

Sett kursen et godt stykke unna Playa de las Americas dersom du ønsker fred og ro. Playa de las Americas er nemlig Tenerifes svar på Playa del Inglés. Reis ut til naboøya La Gomera (båt fra los Cristianos) eller ta turen til Garachico eller La Orotava. Les mer om disse reisemålene 18416 TARGET="_top"> her!

Lanzarote

Vi anbefaler deg å reise til Playa Blanca! Her er det forholdsvis lite trafikkstøy ved hotellene (i motsetning til i Puerto del Carmen) – det er noe mindre turister og du kan ikke la være å slappe av når du tar turen til en av de aller fineste strendene på hele øya! Hvis du vil gjøre noe virkelig utradisjonelt tar du båten over til La Isla Graciosa. En øy som overhodet ikke er preget av turisttrafikken på naboøyene! Les mer om denne øya 18416 TARGET="_top"> her!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer