Kart: Tenerife (fra Apollo)
Kart: Tenerife (fra Apollo) Vis mer

For deg som vil på familietur

Er det familien som står i høysetet har du flere gode reisemål å velge mellom.

Publisert

Fuerteventura

Skal du på familieferie er Fuerteventura et godt valg. Hovedsaklig vil vi anbefale Jandía på sørsiden av øya. Her finner du en liten ferieby som ligger rett på stranden. Lite trafikk! Vær bare oppmerksom på at bølgene til tider kan være høye grunnet den sterke vinden. Den mest barnevennlige stranden er Castillostranden.

Gran Canaria

Alle de store operatørene har egne familiesentre på Gran Canaria. Her er det tilrettelagt med barneklubber, sport og spill flere ganger daglig. Et av de aller beste sentrene ligger i Arguineguín og heter Sunwing Resort – perfekt for deg som ønsker å aktivisere barna dagen lang mens du selv slapper av med andre sysler. Her finner du også Sagas Dorado Beach rett ved siden av – perfekt for barnefamiliene!

Tenerife

Vi vil anbefale Los Cristianos eller Puerto de la Cruz hvis du skal på tur med barna. Los Cristianos er en hyggelig liten fiskerlandsby som ikke ligger langt fra Playa de las Americas, men som er betydelig roligere. I sentrum er det bilfritt – og stranden er forholdsvis langrunn. Reiser du til nordsiden finner du et hyggelig reisemål i Puerto de la Cruz. Her er det bygget fem fantastiske vannbassenger (saltvann). Anlegget heter Lago Martianoz og er et av verdens største. Ungene storkoser seg garantert her!

Lanzarote

Vi anbefaler Playa Blanca som det aller mest familievennlig reisemålet på vulkanøya Lanzarote. Stranden er kritthvit og nydelig – det er et forholdsvis lite sentrum i denne lille byen. Intimt og koselig! Alternativt kan vi også anbefale Matagorda et lite stykke utenfor Puerto del Carmen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer