Kart over Lanzarote (fra Apollo)
Kart over Lanzarote (fra Apollo) Vis mer

For deg som vil feste

Her har vi samlet de aller beste reisemålene for deg som heller vil sove når du kommer hjem fra Kanariøyene.

Publisert

Fuerteventura

Er du ute etter det store partylivet skal du rett og slett ikke reise til Fuerteventura hvis dette er hovedmålet med reisen. Den eneste byen som byr på uteliv å snakke om er Corralejo på nordsiden av øya. Her finner du et par diskoteker og en god del mindre barer – men dette er milevis fra det intense livet i for eksempel Playa del Inglés på Gran Canaria!

Gran Canaria

Dette er øya for deg som ikke vil sove! Skal du tyne maksimalt av døgnet er det Playa del Inglés og Puerto Rico som gjelder. Her finner du bortimot 50 diskoteker samt et ukjent antall barer som holder åpnet til langt ut på morgenkvisten hver eneste dag. Kasbah-senteret midt i Playa del Inglés er det store møtestedet for alle som vil feste. I Puerto Rico er det også trykk på utelivet, selv om det er av mye mindre format enn i Playa del Inglés. Vil du på nattklubb sammen med spanjoler er det mer enn nok av steder å velge mellom også i Las Palmas!

Tenerife

Skal du på partytur er det et sted som gjelder på Tenerife: Playa de Las Americas. Stedet kan veldig ofte sammenlignes med Playa del Inglés på Gran Caria, men i litt mindre format. Her finner du i overkant av 20 diskoteker og et stort antall barer som serverer det du måtte ønske til lenge etter at hanen har stått opp.

Lanzarote

Lanzarote er i likhet med Fuerteventura ikke den store partyøya, men det er definitivt mer å more seg med her i forhold til på Fuerteventura. De beste diskotekene og barene finner du i Puerto del Carmen i hovedgaten. Ca. ti diskoteker samt mange barer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer