Høy stemning...
Høy stemning...Vis mer

For deg som er kjendiskåt

Mange synes det er stort å skryte av at de stod ved siden av kjendis i dokøen. Her er det størst sjanser for det:

Nyåpnende Budda-bar i Oslo har forsøkt å skape en kjendis-image over sitt etablissement. De har til dels lykkes. Mange kjendiser er observert her de siste ukene. Men har du ikke et kjent fjes er det ikke riktig så enkelt å komme inn, i hvert fall ikke hvis du er i begynnelsen av 20-årene. Aldersgrensen er nemlig 28 år! Budda-bar ligger i Stortingsgata ved siden av Klingenberg Kino.

Det er også populært for mange kjente profiler å besøke klubben Head On (Rosenkranzgate). Her er blant andre Kronprinsen skuet mange ganger. Videre nevner vi Tullins Café ved SAS-hotellet som er blitt et svært så ettertraktet utested den siste tiden. Baren holder for øvrig et svært lave ølpriser på ukedager, som i weekenden: 32 kroner for 0,5 liter edle øldråper!

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Bryggeporten på Aker Brygge og Lipp bar&restaurant i Stortingsgata, rangeres også som gode alternativer under den nevnte kategori. Sistnevnte er definitivt et attraktivt sted for deg som vil være med på leken sammen med de velstående. Her gjelder det å bli sett! Stiv atmosfære med høy sigarføring for deg som vil inn på de velståendes tumleplass.