Kart: Gran Canaria (fra Apollo)
Kart: Gran Canaria (fra Apollo) Vis mer

For deg som er handikappet

Er du bevegelseshemmet skal du velge ditt reisemål med omhu. Det er forholdsvis mange reisemål som overhode ikke er vennlige for deg som er bevegelseshemmet.

Publisert

Fuerteventura

Fuerteventura er ikke spesielt handikappvennlig. Terrenget er kupert og nivåforskjellene er store. Du skal lete lenge for å finne rullestolramper. Noen av hotellene som charterarrangørene tilbyr har spesielle leiligheter som er tilpasset rullestolbrukere. Hør med reisekonsulenten når du bestiller.

Gran Canaria

Heller ikke Gran Canaria kan sies å være spesielt handikappvennlig. Det er store trappe- og nivåforskjeller på de aller fleste reisemålene. Verst er nok Puerto Rico hvor det er bratte trapper til de aller fleste hotellene som de ligger oppe i skråninger. Men mange av hotellene som har høy standard tilbyr rom tilpasset bevegelseshemmede. Sjekk dette ved bestilling.

Tenerife

Høye fortauskanter, mye trafikk og trapper til mange av strendene. En av de bedre strendene å ta seg ned til er den i Los Cristianos. Som på de andre øyene er det noen av de største hotellene som er tilpasset rullestolbrukere. Spør reisekonsulenten.

Lanzarote

En av de mer handikappvennlige øyene! Hovedgaten i Puerto del Carmen er forholdsvis enkelt å ta seg frem i. Det finnes flere sentre på øya som jobber med å tilrettelegge hele ferien for handikappede. Kontakt Casas Heddy for nærmere informasjon. Les mer 10505 TARGET="_top"> her!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer