Hvor går ferden i natt?
Hvor går ferden i natt?Vis mer

For deg som aldri vil slutte

Hvor skal du gå for å tyne mest mulig ut av natten?

Nesten alle utestedene i Oslo stenger klokken 03.00. Etter at det ble gjort stortingsvedtak på at all alkoholservering skal opphøre klokken 03.00, valgte de aller fleste utestedene å stoppe serveringen klokken 02.30. Da kan betjeningen sendes hjem så fort som mulig etter dette tidspunktet. Men det finnes unntak. Her er tipsene for deg som vil holde det gående minst et par timer til:

Selv om man ikke kan få kjøpt alkohol etter klokken 03.00 er det ikke forbud mot å nyte alkoholholdige drikker klokken 04.00, så lenge du gjorde innkjøpet senest klokken 02.59.

Når du har gjort deg ferdig på et av byens utesteder, men likevel vil videre, anbefaler vi at du innfinner deg på Tors Hammer senest 02.45. Sørger du da for å proviantere det du ønsker å nyte av øl, vin eller drinker innen kl 02.59 fortsetter festen her til ut i de små timer – som regel til rundt 04.30. Da kommer lysene på…

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Fortsatt ikke mett? Det finnes da to andre muligheter i umiddelbar nærhet som fortsatt holder det gående. Det er full fart på både Baronen&Baronessen frem til kl 06.00. Det samme gjelder diskoteket ved siden av: VIP’S. Du betaler 70 til 80 kroner for å komme inn – og selvfølgelig er det ingen alkohol å få kjøpt i baren, men diskotekene er fulle til randen!

Artikkelen fortsetter under annonsen