For de ekte kaksene: Club lounge

Bor du i de virkelig store og dyre suitene frister hotellene med egen butler, og alt du kan tenke deg av ekstrafrynser. Prisen er deretter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Riduan, Har 14 års erfaring fra Hotel Hilton, og er nå butler ved Mutiara Kuala Lumpur.
Riduan, Har 14 års erfaring fra Hotel Hilton, og er nå butler ved Mutiara Kuala Lumpur. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Både Sutera Harbour og Mutiara har egne vip-avdelinger for kaksene som helst bor på rom med klingende navn som Owners suite, Royal suite og Presidential suite.

- Dette er forretningsmennenes domene, sier sjefsbutler Riduan ved Mutiara Kuala Lumpur. Den typiske gjesten tilhører normalt den øverste ledelsen i store internasjonale firmaer, og bruker ofte de private møterommene til å legge sine slagplaner. Prismessig ligger disse suitene på rundt 7 til 8.000 ringgit (cirka 14-16.000 kroner) døgnet.

- Dette er ofte gjester som kun blir i byen til møtene er unnagjort, for så å haste videre til neste hotell i neste land. Enkelte rører seg faktisk ikke utenfor hotellet, noe som betyr at vi gjør vårt beste for å dekke alle deres behov mens de er her. Det klarer vi også, sier Riduan. I vip-avdelingene kan de også spise frokosten sin i fred og nyte en coctail om kvelden, godt skjermet fra den vanlige turist, smiler Riduan.

Victor ønsker vip-ene velkommen til Sutera Harbours Pacific Club
Victor ønsker vip-ene velkommen til Sutera Harbours Pacific Club Vis mer


- De virkelige toppgjestene kan ha egne banketter og middager i toppetasjen, og får også nyte godt av svømmebassenget på taket av hotellet. Her er det ikke adgang for de vanlige gjestene, avslutter Riduan.

Billigere, men like lekkert på Sutera Harbour

Gigantkomplekset i Kota Kinabalu er delt i to hotellvinger, Magellan og Pacific ving. Resultatet er at de har to luksusklubber for sine vip-gjester.

Suiteprisene på Sutera Harbour er lavere enn i Kuala Lumpur, Presidentsuiten starter her på 3.300 ringitt, noe som gjør inngangsbilletten til luksusklubbene noe billigere.

Store bilder av VIP-avdelingene finner du bildespesialen

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!