Flyveien til lavpris

Fly går raskest, i alle fall mellom hovedstedene. Og etter lavprisselskapet Sterlings inntog, er fly også blitt billig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Billigflyene gir valuta for reisepengene til København.
Billigflyene gir valuta for reisepengene til København. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Fly er uansett hvordan vi ser det, den raskeste veien. I alle fall for deg som bor nært flyplasser med direkte avgang til København. Flytiden er stort sett den samme uansett selskap. En drøy time. Den store kjøbenvinneren for budsjetturisten med dårlig tid er klar: Sterling gir oss billige billetter og kort reisetid i samme pakke.

 • Tider og priser - full oversikt over alternativene får du her.
 • Sterling

  Både morgen og kveld, fredag 25. oktober, finner vi billige Sterlingbilletter til København. For under tusen kroner tur-retur kommer du med fly til Kongens by, både med utreise klokken 9 om morgenen og 1945 om kvelden. Vi finner ikke ledige billetter søndagen, men mandag 28. oktober er det like billige valg som ved utreisen, både klokken 0730, 1610 og 1850.

  Pris:
  464 kroner per person per vei.
  Tid:
  En time og ti minutters flytid hver vei. I tillegg må du regne med noen timer samlet i venting på grunn av oppmøtekrav og diverse køer for bagasje, innsjekk og sikkerhetskontroll.

  SAS

  Vi leter etter billetter hos SAS, og finner at det blir mer å betale med SAS. Men du har flere avganger å velge mellom (neste en i timen på dagtid), og vi finner ledige billetter på søndagen.

  Med reisebyrået ebookers.no får vi også tilbud på billetter med SAS og Widerøe. Da er utreise fra Oslo, og hjemreise til Sandefjord. Utreise 0935, hjemreise 1020 eller 1505 søndag 27. oktober. Den samme prisen finner vi via Seat24.

  Pris:
  2.471 kroner tur/retur for en person.
  Tid:
  Mellom en time og ti og en time og femten minutter.

 • Tilbake til innledningen

 • Videre til neste oversikt

 • Lyst til å diskutere?

  Besøk vårt debattforum!