Flytoget setter ned prisen

Prisen reduseres til 130 kroner, uansett hvor du reiser fra.

<strong><b>40 KRONER BILLIGERE:</strong></b> Du sparer riktig nok 50 kroner på å ta Flytoget i sommer, men du må beregne 20 minutter ekstra til OSL i sommer.  Foto: PER ERVLAND
40 KRONER BILLIGERE: Du sparer riktig nok 50 kroner på å ta Flytoget i sommer, men du må beregne 20 minutter ekstra til OSL i sommer. Foto: PER ERVLAND Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det melder Flytoget i en pressemelding.

I perioden fra 24. juni til 6. august stenges togtrafikken gjennom Oslo på grunn av fornyelse av jernbanenettet. Flytogpassasjerer vil bli transportert med buss mellom Drammen og Lillestrøm, og med flytog fra Lillestrøm til Oslo Lufthavn. Derfor må reisende beregne 20 minutter ekstra til Oslo Lufthavn i sommer.

Prisen reduseres fra 170 til 130 kroner.

Les også: Vil NSB slå Flytoget på fart?

Kutter prisen for å holde på kundene

– Vi beklager at våre passasjerer rammes av sommerstengingen, men vi lover å gjøre vårt beste for at reisen skal leve opp til Flytogets standard. Vi skal yte topp service, være behjelpelige ved skifte fra buss til tog, og i tillegg kutter vi prisen, sier Linda Bernander Silseth, administrerende direktør i Flytoget, i pressemeldingen.

Hele jernbanestrekningen fra Lysaker til Etterstad vil være ferdig etter sommeren, noe som gir håp om bedre punktlighet og kapasitet på jernbanenettet på Østlandet.

– Under fjorårets avvik merket vi en nedgang i antall reisende og dette ønsker vi å snu i år. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak, blant annet kuttet prisen, slik at våre trofaste kunder velger oss også i sommer, sier administrerende direktør i Flytoget.

Slik er det å kjøre flytoget - se video!

Reiseinformasjon

Flytoget setter opp egne busser fra stasjonene Drammen, Asker, Sandvika, Lysaker, Skøyen og Oslo S. Bussene går til Lillestrøm stasjon, hvor reisende vil fraktes videre med flytog til Oslo Lufthavn.

Unntaket er Nationaltheateret stasjon, hvor passasjerene må ta t-banen til Oslo S og Flytogets buss videre. Gyldig flytogbillett vil være tilstrekkelig reisebevis på t-banen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer