V Australia satser på fytoalett kun for kvinner er det nye. Her et bilde fra Silverjets reklamekampanje. Foto: Silverjet
V Australia satser på fytoalett kun for kvinner er det nye. Her et bilde fra Silverjets reklamekampanje. Foto: SilverjetVis mer

Flytoalett kun for kvinner

Synes kvinner skal reddes fra grisete flytoaletter.

Det nye Virgin-flyselskapet V Australia satser på å tekkes kvinner ved å dele opp flytoalettene for menn og kvinner. Det skriver The Australian.

Et toalett på flyet skal bare være disponibelt for kvinner.

- Menn bommer ofte, og jeg synes synd på kvinner ombord på fly. Derfor bestemte jeg at vi skal ha et kvinnetoalett ombord, sa Virgin Blue Groups administrerende direktør Brett Godfrey til The Australian. V Australia starter sine flyvninger 27. februar.

Les også: Sjekk DE flyvertinnene - mer fra Virgin

V Australia er ikke det første flyselskapet som satser på egne flytoalett for kvinner. Selskapet Silverjet, som nå er konkurs, hadde også kvinnetoalett på sine flyvninger mellom London og New York. De satser spesielt på kvinnelige forretningsreisende, og slo også til med en humoristisk og småfrekk reklamevideo:


DinSide har aldri før tenkt at det er behov for separate toaletter ombord et fly. Har du? Men når vi først er inne på det - sannsynligheten er stor for at flere av flyselskapene i Midt-Østen har separate toaletter. Er det kanskje noen av leserne som vet noe om dette?

Les også: Klagde på flymaten - nå blir han testperson