Flyselskap vil ha ladyboys

Her kan du bli servert av menn i kvinneklær.

 Foto: www.pcairline.com
Foto: www.pcairline.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Thailand har det lenge vært populært med ladyboys, altså unge menn som kler seg ut som damer.

Nå har et nytt flyselskap bestemt seg for å ansette transpersoner som flyvertinner, med sikte på å skille seg ut fra andre flykonkurrenter, ifølge the China Post

Nå kan du ikke ha sex her lenger

Vanlig i Thailand

At et thailandsk flyselskap bestemmer seg for dette, er kanskje ikke så rart. Ladyboys er et nemlig et kjent fenomen Thailand. Her er det vanlig å finne dem i bak disken på kosmetikkforretninger, helsebutikker eller som personlig shopper.

Det nye flyselskapet heter P.C. Air og er et charterflyselskap. Planen er at det skal starte opp i april, og skal kjøre ruter mellom Asia.

I begynnelsen var tanken at de bare skulle ansette mannlige og kvinnelige kabinpersonale, men etter å ha mottatt over 100 jobbsøknader fra transvestitter og transpersoner, ombestemte flyselskapet seg.

Flyselskapet har ansatt fire ladyboys, 19 kvinner og syv menn. Ladyboysene skal ha de samme kvalifikasjonene som de andre ansatte, forskjellen er bare at de fremtrer som kvinner både i stil, gange og oppførsel. Stemmen skal også være svært feminin.

Dette flyselskapet vil fjerne toalettene

Fort gjort å ta feil

Ladyboys er et ganske vanlig syn i Phuket, hvor de sjarmerer mannlige turister fra vesten, gjerne ved å opptre som dansere i baren.

Noen av dem er svært lik kvinner også, og etter et par øl kan det være lett å ta feil ... For å unngå at du tabber deg ut i Thailand (eller et annet land), kan det være greit å gjøre seg oppmerksom på et par detaljer.

Se etter disse tegnene for å avsløre om det er en ladyboy eller en kvinne.