Trolig blir ikke ventetiden på Schiphol så ille neste sommer - i hvert fall hvis du liker golf. Foto: Colourbox
Trolig blir ikke ventetiden på Schiphol så ille neste sommer - i hvert fall hvis du liker golf. Foto: ColourboxVis mer

Flyplass får egen golfbane

Snart kan du spille golf mens du venter på flyet.

Mellomlanding og forsinkelser kan være kjedelige greier. Spesielt dersom flyet går mye seinere enn det som først var forespeilet.

Men nå kan det kanskje bli litt morsommere å vente på flyet, spesielt dersom du befinner det på Amsterdams internasjonale lufthavn, Schiphol, i fremtiden.

Ifølge rejseliv.dk skal nemlig flyplassen få sin egen golfbane med 18 hull. På denne måten får flyplassen nytte av all jorden de eier som ligger rundt.

>>>Se dine rettigheter ved instilling og forsinkelse av flyet

Ferdig i 2012

I desember signerte Schipol Schiphol Real Estate en avtale med Amsterdam International Golf Club for bygging og drift av en golfbane.

Golfplanen er ikke akkurat småtterier og må ikke forveksles med minigolfbaner. Tanken er at det skal bli en mesterskapsbane som skal leve opp til internasjonale standarder. Her skal du få oppleve både klubbhus og fitness-avdeling, og alt som hører med.

Banen ventes å bli ferdig sommeren 2012, og skal designes av den britiske golfspilleren Ian Woosnam.

Han var en av "de fem store" europeiske golfspillerne som vant alle major-turneringene. Å vinne alle disse turneringene i ett og samme år kalles ofte for "grand slam", ifølge Wikipedia.

Visste du forresten at Amsterdam Schiphol har nakenskannere? Her er listen over alle flyplassene som også har det.

Artikkelen fortsetter under annonsen