Flyinnsjekk på hotellet

Charterreisende kan sjekke inn bagasje og være klare til boarding allerede før de har forlatt hotellet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er Ving Reiser som nå tilbyr dette på sitt Sunwing-anlegg i Thailand, Sunwing Resort & Spa Bangtao Beach. Ving Reiser har dette som et tilbud også på de fleste av sine øvrige Sunwing-anlegg, men for reisende fra Thailand er dette en ny mulighet.

- Det er første gang dette er mulig fra Thailand. Det har vært en tøff kamp med thailandske myndigheter for å få dette til, men nå blir det egen resepsjon og sjekk-inn på hotellet, bemannet med folk fra flyselskapet, sier direktør Christian Grønli i My Travel og Ving Reiser.

 Foto: Ving Reiser
Foto: Ving Reiser Vis merDet er nok ikke få barnefamilier som har svettet seg gjennom lange innsjekkingskøer med tonnevis av bagasje og slitne barn hengende over skulderen eller løst slengende i buksebeinet en sen nattetime på en travel flyplass. Nå kan de i stedet gjøre seg ferdig med innsjekkingen i fred og fordragelighet på hotellet, og så slappe av ved bassengkanten nesten fram til flyavgang.

Ving Reiser er ganske alene om dette tilbudet. Verken Apollo eller Star Tour, som sammen med Ving Reiser er de største charterselskapene i Norge, har dette tilbudet til sine reisende.