Fly til Bangkok for 4.500 kroner

Sikre deg billetter til høstturen nå.

En ferie i Thailand er vel ikke å forakte? Her fra Phuket. Foto: Devin Kho
En ferie i Thailand er vel ikke å forakte? Her fra Phuket. Foto: Devin Kho Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ja, vi har såvidt begynt på sommeren, men det gjelder å være framsynt dersom du vil sikre deg de gode reisetilbudene.

Denne helgen har Finnair supersalg på flybilletter til Bangkok. Tur/retur-billetter til Bankok koster helt nede i 4.500 kroner.

Vi fant for eksempel mange billetter til 4.493 kroner i september og oktober (gjennom restplass.no, ikke finnair.com). I november var prisene noe høyere - de laveste vi fant da var 7.888 kroner. Vil du reise allerede i sommer, kostet de billigste billettene i juli 8.888 kroner. Da fant vi billigere billetter med Swissair til 5.371 kroner, gjennom restplass.no.

Tips til Thailand

Direktefly med Thai Airways

Flyr du med Finnair må du mellomlande i Helsinki. Hvis det frister mer med direktefly, har Thai Airways nylig opprettet en direkterute mellom Oslo og Bangkok. I november kan du få en tur/returbillett fra rundt 9.000 kroner.

Når er regntiden?

Monsuntiden i Thailand varer fra juni til oktober. I august er snittemperaturen 33 grader, og nedbøren 17,5 cm (Sentral-Thailand). Sør i landet er monsuntiden lengre enn i nord. Ikke la monsuntiden stoppe deg fra å reise. Den betyr kraftige regnskurer innimellom, men ellers er det sol og fint vær. Vit at i juni-august er det veldig varmt i Thailand. Det blir litt mer levelige temperaturer fra september til november. Mange foretrekker denne tiden på året, fordi da er det færre turister og lavere priser på overnatting.

Bildeglimt fra Thailand

Hva koster en chartertur?

Vil du heller reise på en chartertur til Thailand? Du får en toukers ferie i november fra cirka 8.000 kroner per person. Både Ving, Apollo og Star Tour har reiser. Husk også at det finnes flere mindre reiseselskaper som har turer til Thailand. Av de mest kjente er Orkidéekspressen.

Hong Kong for 4.936 kr i juli

Finnair har også kampanje på billetter til Hong Kong. Kampanjeprisen er 3.390 kroner, men vi fant ingen billetter til denne prisen. Den laveste prisen vi fant, var 4.936 kroner.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!