Fly til Asia for 1.000 kr

Ny rute fra London til Kuala Lumpur.

For tusenlappen skal det nå være mulig å fly fra London til Kuala Lumpur. Illustrasjonsfoto: Colourbox
For tusenlappen skal det nå være mulig å fly fra London til Kuala Lumpur. Illustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En ny lavprisrute som tilbyr billetter fra London til Kuala Lumpur i Malaysia for under tusenlappen vil starte opp tidlig neste år.

Det er AirAsiaX, som er sponset av Virgin-gründeren sir Richard Branson, som skal fly fra London Stansted til Kuala Lumpur fem ganger i uken fra mars 2009, skriver Independent.co.uk.

Til New York for 2.995 kr

Rundt 40 prosent av setene vil koste 99 pund (cirka 1.000 kroner), mens resten av setene vil koste rundt 150 pund (cirka 1.500 kroner) og oppover.

Når de ankommer Kuala Lumpur, vil passasjerer så kunne fly videre med lavprisselskapet til reisemål som Hong Kong, Thailand eller Australia. Fly til Bali fra Kuala Lumpur koster for eksempel ikke mer enn 400 kroner, mens det er mulig å komme seg videre til Melbourne for rundt 2.500 kroner. Passasjerer må betale ekstra for måltid og underholdning.

Billetter frem til oktober 2009 ble lagt ut for salg på onsdag, men billigbillettene ble revet bort fort. Men ifølge en pressemelding vil AirAsiaX-sjef Azran Osman-Rani utvide flyvningene i nærmeste fremtid, så det er ennå håp for de som denne gang ikke klarte å sikre seg billigbillettene.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!