Fly for fotballgale

Det nasjonale flyselskapet fra den mest fotballgale nasjonen trøster sine flygende kunder med full VM-service.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kun ett tema har egentlig interessert britene de siste ukene: Beckhams bein, og hvordan det egentlig går med VM-forberedelsene. Den fotballgale nasjonen er nær ved å gå av hengslene, og i alle medier reklamerer svenske-svennis og stjernene hans for alt fra fotballsko til klassiske musikkfavoritter på CD (!). Ikke så overraskende da, at det nasjonale flyselskapet har funnet sin egen vri på VM-galskapen. British Airways, som forøvrig også er det engelske fotball-landslagets offisielle flyselskap, lover nemlig at du skal få med deg det meste. Selv om du er så dum å legge flyreisen til tiden for viktige kamper.

Engelske høydepunkt

Det er selvsagt Englands kamper som får den fulle og hele oppmerksomheten her. Selskapet skal vise ti kamper ombord på flyene sine, med fokus på Englands gruppekamper samt semifinaler og finale. Dessuten vil selskapet sende daglige høydepunkter fra andre VM-kamper for å holde fansen oppdatert.

Det er imidlertid én ulempe for deg som er rammet av fotballviruset: Kampen blir vist først etter at den er spilt, ikke direkte.

Fotball-VM

Japan og Sør-Korea er verter for det første fotball-VM som blir arrangert i Asia. Avspark går 31. mai, og 32 kamper skal spilles på ti baner i hvert land frem til 30. juni. Vertsbyene er følgende:

Sør-Korea: Seoul, Inchon, Suwon, Taejon, Taegu, Chongju, Ulsan, Kwangju, Pusan og Sogwipo.

Japan: Sapporo, Niyagi, Niigata, Ibaraki, Saitama, Yokohama, Shizuoka, Kobe, Osaka og Oita.

Få reisehjelpen her

  • Finn billige charterturer i restplassoversikten
  • Finn fergeavganger, priser og bestill billetter
  • Se lesernes reisetips, og kom med dine egne vurderinger i Reiseguiden
  • Hva koster det egentlig? Her er valutakalkulatoren