Floridatips

Hvor er det best å reise i Florida?

KEY WEST: Nostalgisk arkitektur i den lille Florida-byen.<br />
<I>Foto: Inga ragnhild Holst</I>
KEY WEST: Nostalgisk arkitektur i den lille Florida-byen.
Foto: Inga ragnhild Holst Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

”Hei!
Vi (familie på fire med to barn på 6 og 11 år) har tenkt å reise til USA i september. Vi skal være der i tre til fire uker, og skal først til Myrtle Beach. Der skal vi være en uke og ønsker så å dra mot Disneyland og områdene i Florida.

 1. Lurte på hvilken by det er best å reise til og fra for å slippe å kjøre
  så lenge? Vi trenger ikke å være i samme by.

 2. Ønsker å leie bil, hvordan er det best å gjøre dette?

 3. Hva med overnatting i perioden? Er det best å bestille på forhånd eller
  ha friheten til å velge underveis?

 4. Hvor lang tid trenger vi i Disneyland?

 5. Hva må vi få med oss av severdigheter i området?

 6. Er det dyrt med innenriksfly til andre stater? Kunne tenkt oss å dra til Oregon og Las Vegas."

Svar

 1. DinSide Reise tok kontakt med USA-spesialisten i Oslo. De opplyser at det går an å fly til Myrtle Beach som ligger i South Carolina, men dere må da stoppe flere ganger underveis. Det er også internasjonale flyplasser i Miami og Fort Lauderdale.
 2. Alle de store bilutleiekjedene har filialer i Florida og i tillegg finnes også en rekke enkeltstående foretak. Vi anbefaler derfor at dere forhører dere med flere foretak. Kanskje finnes det spesielle kampanjetilbud i perioden dere skal være der?!? Forøvrig kåret reisebransjen selv i Norge Holiday Autos - Holiday Autos - til det beste bilutleieselskapet i kategorien ferie- og fritidsreiser.
 3. Det er et enormt utvalg av hoteller og det skulle følgelig ikke by på problemer å finne rimelig overnatting, selv uten forhåndsbestilling.
 4. Det er mye å se i Disneyland og det kan være greit å beregne god tid. Imidlertid er det svært dyrt, og for mange kan økonomien begrense varigheten av besøket.
 5. De fantastiske strendene er selvfølgelig et stort trekkplaster. The Florida Keys, med den vakre småbyen Key West, bør dere også få med dere. Her er det et livlig gateliv, fantastiske dykkemuligheter og nydelig arkitektur. Everglades nasjonalpark med sitt rike dyreliv er også spennende. Seaworld i Orlando er populært blant de yngste. Kjentfolk DinSide Reise har vært i kontakt med anbefaler barnefamilier å reise til Floridas vestkyst hvor det er langt roligere enn den hektiske østkysten.
 6. Nei, det er ikke dyrt å fly innenriks i USA. Det finnes spesielle billettkombinasjoner hos reisebyråene som inkluderer den oversjøiske reisen pluss flyturer innenriks i USA.
Reiseguiden Let`s go USA har fyldig dekning av området.

Vi ønsker dere en riktig fin tur.

 • Tilbake til introartikkel.

 • Hvordan reise til Cusco og Machu Picchu i Peru?

 • Finnes det billige hoteller for ungdom i London?