Dreamliner i Thomson-drakt, og dette venter Star Tour-passasjerer fra vinteren 2013. Foto: Thomson
Dreamliner i Thomson-drakt, og dette venter Star Tour-passasjerer fra vinteren 2013. Foto: Thomson Vis mer

Flere får fly Dreamliner

Star Tours charterpassasjerer kan snart også få fly Dreamliner.

Publisert
Sist oppdatert

I går landet Boeings Dreamliner på Gardermoen, snart kan flere få prøve det mye omtalte flyet.

Norwegian forventer sitt aller første 787-8 Dreamliner ved årsskiftet. Den foreløpige planen er at selskapets nye Dreamlinere skal fly direkteruter til New York og Bangkok. Men det er ikke bare Norwegian-kundene som kan håpe på en tur med Dreamliner i løpet av neste år.

Hva er det med Dreamliner-vinduene?

Charter til Thailand med Dreamliner

Nå melder også Star Tour at de får Boeings Dreamliner inn på utvalgte avganger mellom Skandinavia og Thailand. Reisende her kan håpe på plass på splitternye Boeing 787-8, som blir operert av det britiske flyselskapet Thomson Airways fra vinteren 2013.

Star Tour-passasjerer vil da få tilgang til et fly som er satt opp med 291 seter, hvorav 47 er Premium Class.

Her er bilder av hva passasjerene kan vente seg:

– Flyets kapasitet åpner opp for nye, spennende destinasjoner som tidligere ikke har vært mulig med charterfly, sier Christian Lunde, administrerende direktør i Star Tour, i en pressemelding fra selskapet.

Han trekker frem muligheter for direkteflyvninger til Hawaii, Los Angeles, Singapore, Filippinene, Buenos Aires og Cape Town. Dermed kan det bli spennende å følge med på nyhetene fra charterselskapet neste år.

Se flyene bli til: Disse Boeing 737-800 får Dreamliner-interiør.

Norwegian med mange fly

25. januar ble det kjent at Norwegian kjøper 222 nye fly. Bestillingen består av 22 Boeing 737-800, 100 Boeing MAX8 og 100 Airbus A320neo. Og ifølge selskapet skal vi heller ikke se bort ifra at det blir flere enn seks Dreamlinere i fremtiden med Norwegian-logo.

Og nå vurderer også SAS Boeing-flyet. Ifølge DN.no sier en SAS-direktør at Airbus A350 og Boing 787 Dreamliner er de to mest opplagte valgene som nye langdistansefly.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer