<b>SATSER PÅ PRAHA:</b> Tsjekkias nasjonale flyselskap, Czech Airlines (CSA), slutter å fly fra Norge i mars.  Norwegian benytter seg av anledningen og øker antall flyruter til Praha.  Foto: Per Ervland
SATSER PÅ PRAHA: Tsjekkias nasjonale flyselskap, Czech Airlines (CSA), slutter å fly fra Norge i mars. Norwegian benytter seg av anledningen og øker antall flyruter til Praha. Foto: Per ErvlandVis mer

Flere avganger til Praha

Norwegian fyller tomrommet til Czech Airlines.

I slutten av januar skrev DinSide at Czech Airlines (CSA) dropper Norge, etter å ha tapt lavpriskrigen mot Norwegian.

Grunnen til dette var sviktende salgstall av flybilletter mellom Oslo og Praha, noe som gir Norwegian monopol på direkteruten fra Oslo. Nå benytter Norwegian anledningen til å utnytte situasjonen.

– Vi øker kapasiteten og fyller tomrommet til Czech Airlines. Vi er opptatt av at nordmenn skal ha minst like mange muligheter til å komme seg til Praha, og øker derfor fra én til to avganger på mandager, onsdager og fredager, opplyser informasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen, til DinSide.

Les også: Norwegian-ruter med WiFi-garanti

Øker avganger i april

Norwegian startet med ruten for cirka syv år siden. Foreløpig har flyselskapet 800-maskiner på Praha-ruten og bare én daglig avgang fra Oslo. Men fra og med onsdag 4. april øker Norwegian kapasiteten.

Lørdag 24. mars blir trolig den aller siste avgangen til det tsjekkiske flyselskapet. Tidligere hadde Czech Airlines tre daglige avganger fra Oslo, mens det nå er det blitt redusert til én.

  • Tips til Praha? Les vår storbyguide

  • Verdens beste hotell i Praha - sjekk bildene