Flash mob på nye Charles de Gaulle

Air France-ansatte latet som Jennifer Lopez var ved gaten på terminal 2E.

<b>OPPMERKSOMHET:</b> Det er bare få uker siden den nye terminale Charles de Gaulle åpnet. Nå skaper Air France-ansatte blest ved å overraske med flash mob.
OPPMERKSOMHET: Det er bare få uker siden den nye terminale Charles de Gaulle åpnet. Nå skaper Air France-ansatte blest ved å overraske med flash mob. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nylig var DinSide på forhåndslanseringen av Satelitt 4 (S4) på Paris-Charles de Gaulle. S4 er et nytt avgangsområde ved Terminal 2E, som åpnet torsdag 28. juni.

Aéroports de Paris, Air France og Skyteam-alliansen har gått sammen om å forbedre servicenivået på en del av flyplassen. Programmet heter «Hub 2012», som inneholder flere delprosjekter; områdene som omfattes er terminalene 2E, 2F, 2G og S4.

Derfor var det kanskje ikke helt tilfeldig at ansatte i Air France overrasket flypassasjerene i venteområdet på S4 med en aldri så liten flash mob i dag, 16. juli.

Les også: Smarte stikkontakter i ventestolene

Begynte å danse


Kabinpersonale lokket med at popstjernen Jennifer Lopez skulle komme til gaten for å få passasjerenes fulle oppmerksomhet:

«Ladies and Gentlemen. We are greeting Mrs. Jennifer Lopez to gate M47.»

Deretter spilles Jennifer Lopez' versjon av «Dance Again» på høyttalerne og Air France-ansatte begynner å danse, til passasjerenes store forbauselse.

Resultatet ser du her:

Nå vil du faktisk til Charles de Gaulle - Se flyplassens splitter nye og lekre S4

Flash mob på Gardermoen

Det er langt i fra første gang noen arrangerer en flash mob på en flyplass.

I mai i fjor var DinSide til stedet da koret ConVita, fra Romerike i Akershus, arrangerte en flash mob på avgangsavdelingen på OSL.

Se stuntet her!

Klikk her for å se flere eksempler på flash mobs! (Ekstern lenke)

Dårlig rykte

Paris-Charles de Gaulle er kanskje mest kjent som verdens mest forhatte flyplass. Den har gjentatte ganger havnet på på lister over «verdens verste flyplass», noe den også gjorde tidligere i år.

Flyplassen er også blitt kåret til en av de verste flyplassene å overnatte på.

Men mye tyder på at det dårlige rykte er i ferd med å forsvinne, men fortsatt gjenstår det flere store endringer på resten av flyplassen. Det er investert 580 millioner euro i den nye satelitten, og målet er at den skal lokke mer internasjonal trafikk.

Nordmenn og skandinaver må fortsatt belage seg på å ankomme mindre og eldre terminaler.

Les også: Paris-Charles de Gaulle blir ny

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!