Fjord Line kansellerer Bergensfjord

Full storm ventet på Skagerrak.

Uvær har ført til forsinkelser for Fjord Line-skipet MS Bergensfjord de siste dagene. Det er meldt full storm på Skagerrak i helgen og dette medfører at den planlagte avgangen fra Bergen kl. 14.00 i dag, fredag 24. oktober, blir kansellert.

Det blir derfor heller ingen seilinger mellom Hanstholm og Norge i helgen. Avgangen fra Bergen mandag 27. oktober kl. 12.30 går som planlagt. Skipet anløper samme kveld Risavika ved Stavanger for første gang. Derfra går turen videre til Hirtshals, som blir Fjord Lines nye havn i Danmark, skriver selskapet i en pressemelding.

Som følge av værproblemene ankommer skipet Bergen først lørdag morgen ca. kl. 07.00.

 Foto: fjordline.no
Foto: fjordline.no Vis mer


- Vi beklager at vi ikke kan seile som planlagt i helgen. De ca. 200 passasjerene som skulle reist med oss fra Bergen i dag blir kontaktet og informert på telefon. Tilsvarende gjelder de ca 100 passasjerene som skulle reist fra Hanstholm og Norge i helgen. Alle få refundert sine billetter, sier driftsdirektør Gert Balling i Fjord Line.

Fjord Line gir fortløpende informasjon om seilingsplanen på www.fjordline.no, og reisende kan eventuelt også ringe 815 33 500 kl. 08.00 – 17.00.

- Over helgen er det ventet at uværet i Nordsjøen og på Skagerrak gir seg. Vi seiler derfor som planlagt fra Bergen mandag kl. 12.30 og skal for første gang anløpe Risavika Havn ved Stavanger kl. 19.30. Vi markerer åpningen av våre seilinger til Stavanger med et arrangement om kvelden, før vi setter kurs mot Hirtshals, vår nye havn i Danmark, sier Balling.

Artikkelen fortsetter under annonsen