Finsk søppeldesign

Gummien har vel aldri vært så fresh, og mobilknappene har aldri vært så vakre.>> Se søppeldesignproduktene her

Publisert
Sist oppdatert
Finsk søppeldesign

Finsk søppeldesign

  1. BILDER: Finsk søppeldesign


Butikken Secco Shop i Helsingfors, Finland, lager vesker, smykker og stæsj - nyttig og unyttig, av rester fra søppeldynga. Ekte søppeldesign!

Skatter fra søppeldynga

Vesker av bildekk, smykker av mobiltelefonknapper, kjøpeskapmagneter av tastaturknapper, vinglass av vinflasker, fruktskål av innmaten fra en vaskemaskin, notatbøker med perm av datamaskinens kretskort ... Gammelt skrap får nytt liv i hendene på designerne hos Secco shop i Helsingfors.

Råmaterialene hentes fra forskjellige industribedrifter, søppelinnsamlinger og resirkuleringsbedrifter. Alt blir håndlaget, og produksjoen er begrenset - så her kan du slå kloa i noen virkelig sjeldenheter.

Hvor:

Secco åpnet Helsingfors-burikken i februar i år, men du kan også få kjøpt produktene hos forhandlere i andre byer og land: Odense i Danmark, Göteborg og Stockholm i Sverige, og Japan, USA, Estonia, Frankrike, Tyskland, Østerrike og Island. Det kommer en nettbutikk, men innen den tid kan du også kjøpe varene via en henvendelse til butikken.

Adresse: Secco Shop, Fredrikinkatu 33, Helsingfors, Finland.
Åpningstider: Mandag-fredag 11-18, lørdag 11-16.

Mer fra Helsingfors:

10 tips i trendy Helsingfors
En ekte platebar
Øltrikk for turister
Nytt designhotell: Bo med begjær

>> Her er flere Helsingfors-artikler

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer