Finnair

Blåhvit orden fra Finnlands nasjonale flyselskap.

Er du ikke rask nok med å fylle ut de nødvendige opplysningene, må du starte forfra igjen.
Er du ikke rask nok med å fylle ut de nødvendige opplysningene, må du starte forfra igjen. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Finnair

Finnairs sider er ryddige med booking og en såkalt restplassfunksjon.

Tilbyr
Her bestiller du online, finner Finnairs versjon av restplasser, lett tilgjengelig kontaktdata og egne Finnmarkssider med informasjon om rutene som gir reisende i vår nordligste landsdel lett adgang til Finnland og Finnairs ruter ut i verden. Du finner også informasjon om jorden-rundt billetter, fordelsprogrammer og tips rettet spesielt mot norske brukere.

Onlinebooking
Bookingfunksjonen går på engelsk og er fra velkjente Amadeus. Ikke spesielt lett å finne billige billetter på de destinasjonene vi søkte på, men det er et velkjent problem med dette systemet. Bruker du for lang tid, må du starte på nytt igjen og fylle alle data en gang til. Skal du bestille må du registrere deg, priser og tilgjengelighet sjekker du uregistrert. Det er lett å finne kontaktinformasjon, men vi har på tre dager ikke fått svar på vår e-posthenvendelse.

Funksjonalitet
Pene sider som er lette å lese, og relativt godt tilpasset norske brukere. Forsiden er ryddig med begrenset informasjonsmengde. Det gir god oversikt, men samtidig blir det vanskeligere å finne annen informasjon som ligger dypere inne i sidene. Etter litt om og men finner vi en glimrende oversikt over alle kontorer rundt om i verden. Kontaktinformasjon for Norge er lett å finne. Dypt inne i sidene finner du også mange råd om reisen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Terningkast. 4
Lettlest og bra med lokal tilpasning til det norske markedet. Tung og treg bookingtjeneste trekker ned.

Nettadresse: http://www.finnair.no