Finnair satser på Østen, og vil være billigst fra Europa til Asia. Foto: Finnair
Finnair satser på Østen, og vil være billigst fra Europa til Asia. Foto: FinnairVis mer

Finnair vil bli billigst til Asia

Flyselskapet frister med billigbilletter til Østen.

Nylig kunne det finske flyselskapet Finnair annonsere at de skal være billigst på reiser mellom Europa og Asia.

I denne forbindelse tilbyr de nå svært lave priser på billetter til blant annet Kina, om du bestiller før 7. mai.

Tilbud til Østen

Blant annet følgende destinasjoner er på billigsalg hos det finske flyselskapet:

Bangkok, Beijing, Chongqing, Dehli, Hong Kong, Seoul og Shaghai. Dette er flyvninger fra Oslo med mellomlanding i Helsinki, hvor man blir tilbudt tur/retur-billetter til under 4.000 kroner.

Det aller rimeligste alternativet er nyheten Chongqing i Kina, hvor vi fant tur-retur-billetter til i underkant av 3.000 kroner.

Billettsøk DinSide har gjort på identiske datoer til samme destinasjoner, men med andre selskap, viser at dette er meget gunstige priser - når man får den laveste tilbudsprisen fra Finnair.

Dessuten skal Finnair med sine fire stjerner være best av de nordiske flyselskapene

SAS: 6.369 kroner tur/retur

Finnair er langt i fra alene om å fly til Asia. KLM har 26 ruter til Østen, mens Lufthansa har A380-ruter til Beijing, Singapore og Tokyo, for å nevne noen.

1. mars i år fikk SAS direkterute fra Oslo til Shanghai via København. Akkurat nå tilbyr SAS priser fra 6.369 kroner for tur/retur, hvis du bestiller innen 26. juli. Men for å få denne prisen, må du minimum ha opphold natten mellom lørdag-søndag, påpeker SAS på sin nettside.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ruten «København - Shanghai» flys med SAS' største fly, Airbus A340-300. Det har 245 seter i tre serviceklasser, Business, Economy Extra og Economy. Flytiden vil ta mellom 9,5 til 10 timer.

– Vi kommer til å kjøre faste lave priser på 5.694 kroner fra Oslo. Men jeg får signaler om at kampanjepriser vil ligge under 5.000 kroner tur/retur, inklusivt både bagasje og setevalg, uttalte informasjonssjef i SAS, Knut Morten Johansen, til DinSide i fjor.

Les også: Får du denne prisen på billettene, bør du være fornøyd!