Finn leiebilen!

Det er fullt mulig å bestille en leiebil online som står klar ved ankomst. Enten bestiller du gjennom de større webbaserte reisebyråene vi viste deg tidligere i artikkelen, eller så kan du gjøre det direkte hos disse:

Budget.no. Lar deg bestille leiebil i de fleste norske byene, men ikke i utlandet. Det tar lenger tid enn hvis du gjøre det per telefon, men bestillingsskjemaet har en varslingsfunksjon slik at du kan få Budget til å ringe deg!

Statoil. Gir deg mulighet til å reservere leiebil online over hele Europa samt Australia, Sør Afrika og USA. Bekreftelse på reservasjoner gjøres i normal arbeidstid.

Europcar. Her kan du bestille leiebilen din online i over 90 land. Du får umiddelbart en bekreftelse (eller avkreftelse) på din ønskede bestilling.

Hertz. En annen gigant som dekker det meste av verdens reisemål. Bestill online og få opplysninger om ditt lokale Hertz-kontor. Ønsker du å reservere en bil må du oppgi et gyldig kredittkortnummer.

Avis. Avis Norge er i ferd med å oppdatere sin tjeneste for online reservasjon, i mellom tiden kan denne siden gjøre nytten. Tydelig fokusert mot sitt største marked, USA, men tilbyr også bestilling av biler ellers i verden.