Godt med snø over store deler av landet.
Godt med snø over store deler av landet.Vis mer

Finn feriesnøen

Uvdal, Hemsedal og Gaustadblikk har fremdeles mest snø. Spektakulære Narvik sliter med regn.

Like før vinterferien har store deler av landet ypperlige skiforhold, men flere steder begynner det å knipe på ledige sengeplasser. Numedal Turist- og næringssenter melder at Uvdals fjellovernattingssteder nå begynner fylles opp i forkant av vinterferien. Også på Hemsedal begynner det å bli fullt.

- Det er likevel noen plasser igjen i vinterferien , sier Stein Helge Helland, daglig leder ved Hemsedal Booking.

Klikk på denne artikkelen for et overblikk over ledig sengeplasser i den norske fjellheimen.

Narvik

I Narvik regner det, men skisesongen har egentlig ikke startet i den nordnorske småbyen.

- Vi ser helst at søringene ikke kommer opp hit i vinterferien, sier daglig leder ved Narvik Skisenter, Ketil Singstad, til DinSide.

- Hva behager?

[Ugjyldig objekt (NAV)]

- Sesongen her oppe starter nemlig den første uken i mars. Da er Narvik på sitt beste og vi vil jo at de som besøker oss skal ha det best mulig. I mars er været stabilt og forholdene suverene. Vi har de aller beste skiforholdene i Europa, og vi holder på til langt ut i mai, fortsetter Singstad ubeskjedent.

- Og det er ikke bare oss som sier det. Det skriver en rekke tidsskrifter og magasiner både i Europa og USA, opplyser han.

Full oversikt

Hvem befinner seg på snøtoppen i ukens snørapport? Klikk her for oversikt over steder med over 190 cm snø. Snøforholdene over hele landet finner du på denne listen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Snødybdene er hentet fra nettstedet Skiinfo.no.

Ut på tur?

Lyst på et avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, finner du tilgjengelige reiser her.

Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.