Finn feriekuppet her

Osloprisene er lave, og i resten av landet er det dyrere. På DinSide finner du de heteste restplassene så snart de kommer på markedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

April og påskeslutt betyr en måned eller to med go'priser før sommerrushet begynner. Nå kan du nyte godt av tilbud både på vinterreisemål og sommerreisemål i april, måneden der sesongene overlapper hverandre og du får riktig mye å velge i. Oppdatert oversikt får du her.

Sydlige strøk, varme, vårfornemmelser... Illustrasjonsfoto: Osmund Stray Foto: Osmund Stray
Sydlige strøk, varme, vårfornemmelser... Illustrasjonsfoto: Osmund Stray Foto: Osmund Stray Vis mer

Kanariøyene holder stand, og i tillegg er for eksempel både Roma, Mallorca og årets første greske reiser på plass nå. Dessuten kan du finne noen helt sinnssyke priser på reiser til eksotiske reisemål.

Billig fra Oslo

Prisene fra Oslo er ikke dårlige denne uken. Du får en uke på Tenerife eller Gran Canaria for 1.498. Legger du på til 1.595 kan du kroe deg i vårvarmen på Mallorca før massene stormer inn over øya. Den prisen inkluderer hotell og fem dagers opphold på Balearenes største øy.

 • Vårlige Oslo-kupp finner du her.
 • Fra andre norske byer er prisene høyere. De laveste prisene nyter du godt av om du reiser fra Sandefjord eller Stavanger til Tenerife (2.595). Det er heller ikke galt med 14 dager med hotell på Kypros med utreise fra Bodø; 3.995 kroner.

 • Reisekupp fra hele landet her.
 • Du som kan reise fra Sverige har også gode muligheter for å få kjøpt en billig reise. Billigst er det fra Stockholm, men det er også gode priser fra Göteborg. Et attraktivt alternativ for mange på Østlandet. Lav svensk kronekurs gjør prisene enda gunstigere.

 • 10 svenske vårkupp fra Praha til Gran Canaria.
 • Eksotiske superpriser

  [Ugjyldig objekt (NAV)]

  Du kan fryde deg over virkelig billige reiser til eksotiske reisemål også i april. For eksempel får du en flyreise og en uke i Natal for 1.995 SEK fra Stockholm. Om du ikke vet det; Natal ligger altså i Brasil. Rimelig langt for få kroner det ...

 • Eksotiske superpriser - mest fra Sverige.
 • Rabatter i fleng

  Våren er vanligvis tiden for å skaffe seg gode rabattpriser. Vi ser for eksempel at KLM tilbyr 20 prosent rabatt på mange avganger fra Oslo, Torp, Stavanger og Bergen om du handler før 12. april. SAS fortsetter sine priskampanjer - nå kan du for eksempel finne billetter fra Oslo til Berlin for 1.495 kroner. Både Star Tour og Ving tilbyr rabatt om du bestiller over nett, henholdsvis 200 og 100 kroner per person.

  Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

  Ta også en titt i Din Reiseguide og Skiguiden og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv og skrive reisebrev. Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her.

  Lyst til å diskutere?

  Besøk vårt debattforum!