Finn drømmeskistedet

DinSides skiguide har vært på lufta siden i en måneds tid, og har allerede fått inn nesten 1.000 vurderinger av norske skisteder. Her kan du få assistanse til å finne skistedet som passer for deg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

66 skisteder har til nå blitt vurdert av DinSides lesere. Her finner du de store som Trysil, Hafjell og Oppdal. Men også mindre anlegg som Ørskog, Sirdal og Eikedalen. Vil du på familieferie, og lurer på hvor det er mest barnevennlig, kan du få tipsene her:

Gå inn i skiguiden. Velg linken Ti beste skisteder. Her kan du velge kriteriet barnevennlighet.

Finn ditt skisted ved hjelp av skiguiden. Foto: Geir Halvorsen Foto: Geir Halvorsen
Finn ditt skisted ved hjelp av skiguiden. Foto: Geir Halvorsen Foto: Geir Halvorsen Vis mer

I skrivende stund er dommen fra leserne at følgende fem anlegg er best for de små (tallet bak angir hvor mange som har lagt inn karakterer på dette stedet og dette kriteriet):

 1. Åslia (1)

 2. Nesbyen (13)

 3. Ålen skisenter (1)

 4. Middagsåsen Skisenter (1)

 5. Eikedalen (16)
 • Se også de gode tipsene om å ha med barn på skitur.
 • Solbriller er viktig - les hvorfor, og se kule briller fra 39,50 til 2.540 kroner her.
 • Varierte løyper

  Skal du først ut i bakkene, er det greit å ha variasjonsmuligheter. Aller best karakter på løypevariasjon får disse stedene:

  1. Eikedalen (16)

  2. Meråker (39)

  3. Hemsedal (58)

  4. Voss (33)

  5. Nesbyen (13)
 • Frister det mer med inneferie? Test dine påskekrim-kunnskaper fra godstolen
 • Finn oversikten der du er

  Lurer du på hva slags vurderinger som er gjort på skianlegg nær stedet du oppholder deg i påsken? Det kan skiguiden også hjelpe deg med. Er for eksempel Oppland det mest aktuelle fylket å avlegge en visitt, kan du velge dette fylket i oversikten. Resultatet er en liste over alle skistedene vi har i våre lister i dette fylket. Herfra kan vi klikke oss inn på hvert skisenter, og se vurderingene som andre lesere har gjort her. Har noen skrevet ytterligere kommentarer om dette stedet, vil du også finne linker til innleggene her.

  Skiguiden hjelper deg å styre skituppene til rett sted.
  Skiguiden hjelper deg å styre skituppene til rett sted. Vis mer

  Og husk: Etter turen må du gjerne komme tilbake og legge inn din vurdering og kommentarer av stedene du har besøkt.

 • Mer om hvordan skiguiden fungerer.
 • Tar du gode bilder i ferien? Send dem til oss, og vær med i konkurransen om ti flybilletter til Europa!

  Ut på tur?

  Skiferie? I vår skiguide kan du sjekke hva leserne sier om de forskjellige skianleggene i Norge – og du kan legge inn dine egne kommentarer og karakterer. I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.