Thailand: Spar penger på internett, reis lengre!
Thailand: Spar penger på internett, reis lengre!Vis mer

Finn din egen reise på nett!

Reisetjenester skal bli en av e-handelens største forbruksvarer, og alle vil være med når kaken skal deles. Her er de største og beste aktørene i dag!

Kan du tenke deg noe kjekkere enn å planlegge, bestille og skreddersy din egen reise uten å måtte ta så mye som en telefon? Ideen er genial, men dessverre er det ikke så lett å vite hvor man skal begynne, hvem som er seriøs og hvilke tilbud som er best. Vi har plukket ut de beste nettstedene hvor du kan bestille reisen din.

Hele reisen, enkelt og greit!

Disse nettstedene tilbyr fly, hotell, leiebil pluss litt til.

Reisefeber. En skandinavisk satsning med ambisjoner om skape en komplett reisetjeneste med et tilbud på lik linje med et alminnelige reisebyrå. Her kan du bestille fly, hotell, leiebil, pakketurer og forsikring. Ved søk får du pris og selskap (eller hotell) oppgitt, du må så søke deg videre for å se hvorvidt dette er tilgjengelig. Betaling skjer i form av utsendt faktura eller med kredittkort. Reisefeber har tilbud om medlemskap, dette er imidlertid ikke nødvendig for å gjøre en bestilling.

Travelink. Travellink har Amadeus, store på bestilling av fly, men som også kan tilby hotell og leiebil. Med Amadeus har du en direkte tilgang til det internasjonale bookingsystemet som brukes av de fleste reisebyråene. Tilbudet er desidert best, problemet er bare at grensesnittet er tilpasset til reiseindustrien og ikke til uerfarne brukere. Søk gir en flott oversikt over forskjellige flyavganger som også viser tilgjengelighet, men skuffer når du så velger en avgang for å sjekke pris. Da hender det altfor ofte at de ledige plassene har ’forsvunnet’.

MrJet. Baserer seg på Amadeus og har liknende tilbud, forskjellen er at her er systemet forenklet og tilrettelagt. Tjenesten har svensk opphav, hvor de skryter av å være ledende på markedet. Du kan gjøre spesifiserte søk mot billigste reise, billigste hotell og leiebil og registrere deg slik at du får oppdaterte priser på valgte reisemål per epost. Betaling skjer via post- og bankoverføring, eller med kredittkort.

Travelmarket. Er ifølge egne ord ’ikke et reisebyrå, men reisebransjen på nett’. Med andre ord - en nettportal med fokus på reiseliv. På Travelmarket sine sider finner du tilbud fra flere ulike reiseleverandører – alt fra cruise til skiferier. Siden har oversikt over både lavprisbilletter på fly og rutetidene til lokale tog. Ønsker du å gjøre bestillinger blir du henvist til forskjellige reiseleverandører som tilbyr tjenester med varierende kvalitet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Klikk på lenkene øverst til høyre i artikkelen for å finne ut mer om hvor du best bestiller flybilletter, hotell, leiebiler og pakketur til Syden.