Dette er luksushotellet der ekteparet skal bo en måned nå i januar/februar - til en sterkt rabattert pris. Foto: Sofitel Centara Hua Hin
Dette er luksushotellet der ekteparet skal bo en måned nå i januar/februar - til en sterkt rabattert pris. Foto: Sofitel Centara Hua HinVis mer

Fikk 175.000 kr i rabatt på ferien

Sifferfeil ga drømmeferie i Thailand.

Noen ganger skal man ha flaks, og det må det sies at det svenske ekteparet Christer og Anette Sköld hadde da de bestilte seg en drømmereise til Thailand.

Paret fyller 60 år, og ville feire det med en flott ferie i Thailand. De bestilte seg en ferie med Fritidsresor (søsterselskapet til Star Tour), og bestemte seg for å bo på femstjerners hotell. Prisen de fikk oppgitt var 16.498 svenske kroner per person (cirka 14.300 kroner). Det skriver svenske Aftonbladet.

Det synes ekteparet var en grei pris for en hel måneds ferie på Sofitel Centara Hua Hin. De fikk egen luksusbungalow med privat terrasse, privat svømmebasseng og frokost.

Tips til Thailand-ferien

Prisen manglet et siffer

Men en sifferfeil på Fritidsresors bestillingsside gjorde at ekteparets ferie virkelig gir valuta for pengene. Turen skulle egentlig kostet 116.498 svenske kroner (cirka 101.000 kroner) per person.

Skjöld får en egen bungalow med privat svømmebasseng. Foto: Sofitel Centara Hua Hin
Skjöld får en egen bungalow med privat svømmebasseng. Foto: Sofitel Centara Hua Hin Vis mer


Det var imidlertid for sent for Fritidsresor å kansellere turen. Sköld hadde allerede betalt depositumet, og fått en bestillingsbekreftelse fra charterselskapet.

Fritidsresor ville imidlertid heve kjøpet, men det gikk ikke Allmänna Reklamationsnämnden med på. Dermed kan ikke Fritidsresor gjøre annet enn å betale differansen på 200.000 svenske kroner, og sende ekteparet avgårde på drømmeturen.

- Fantastisk, for en bursdagspresang, sa Christer og Anette Sköld til Aftonbladet.

Test deg selv: Hva kan du om Thailand?