Du har fortsatt sjansen til å slå deg løs på musikkfestival i sommer. Foto: Nick Lobeck
Du har fortsatt sjansen til å slå deg løs på musikkfestival i sommer. Foto: Nick LobeckVis mer

Festivalsommeren er ikke over

Forleng sommerfølelsen ved å dra på festival i august og september.

Gikk Hove, Quart og Norwegian Wood deg hus forbi i år? Ingen fare, for festivalsommeren er langt fra over ennå.

Det er mange av oss som akkurat nå sitter og sturer og depper over at ferien er over og de er tilbake på jobb igjen. Men sommeren er ennå lang, og da gjelder det å utnytte helgene til det fulle.

En kjempebra måte å gjøre dette på, er å dra på en av de mange festivalene som arrangeres over det ganske land nå i august og september. Joda, juli er høysesong for festivaler, men det er mange perler du kan få med deg også når kalenderen bikker over mot sensommer.

Les også: Skittent spill i Roskildes nakenløp

Finn festivalen for deg

På nettsiden www.festivalplassen.no får du nesten full oversikt over alle små og store festivaler som arrangeres i Norge. Her går arrangørene eller andre entusiaster selv inn og legger til "sin" festival i listen. Fra denne helgen og ut september er det listet opp over 40 festivaler. Her er noen av de mest kjente godbitene:

Rift om godbitene

Det er ikke sikkert at du får fatt i billetter til de mest populære festivalene. For eksempel er Øyafestivalen er utsolgt for lenge siden, så vil du hit, må du bruke jungeltelegrafen og se om noen kjenner noen som har ekstra billetter. Men det er sikkert mulig å få med seg noe av Øyanatt - klubbkonseptet til Øyafestivalen.

Du er egentlig lovlig sent ute dersom du vil få festivalfølelsen i sommer. Derfor gjelder det å finne festivalen som passer deg, og slå til nå!