Frister løssluppent strandliv?
Frister løssluppent strandliv?Vis mer

Feriekupp i siste liten

Selv i juli er det mulig å finne lavprisede restplasser.

Med julivarmen kommer magrere tider for reisesultne med skrinne lommebøker. Innimellom meldingene om utsolgte fly og reiserush til Syden, finner vi imidlertid enkelte billigreiser.

Juliferie

Onsdag kunne vi fortelle hvordan situasjonen er hos charterselskapene i juli. Alle rapporterer om fantastisk salg og fulle fly, men kan likevel oppvise til sammen tusenvis av ledige flyseter i juli.

Ledige seter er imidlertid ikke ensbetydende med billige billetter. Det er ikke lett å finne, men enkelte billige reiser i juli er likevel mulig å spore opp. Fra Oslo er det Irland som lokker med en overflod av puber, og relativt lave billettpriser. Reiser du fra Stavanger er det mulig å komme seg til Hellas for levelige priser. Også fra Stockholm kan du gjøre priskupp på julireiser. Frister reisemål utenfor charterkatalogenes lister, selger Finnair nå restplasser til flere europeiske byer.

 • Sjekk de hete juliprisene her.
 • [Ugjyldig objekt (NAV)]

  Fra andre byer enn Oslo og Stavanger, må du regne med høyere priser, men de fleste steder kan du finne ledige flyseter. Sjekk selv i restplassoversikten.

  Augustsalget fortsetter

  Siste halvdel av august er langt rimeligere enn juli, som er den desiderte høysesongen her hjemme. Forrige uke kunne vi melde om augustsalg på reiser. Det fortsetter denne uken. Kan du utsette ferien noen uker, sparer du lett flere tusen kroner på billettprisen.

  Artikkelen fortsetter under annonsen

 • Se hyggelige augustpriser her.
 • Vil du reise fra Sverige, er prisene gjerne lavere enn fra Norge. Ekstra gunstig er det på grunn av den svake svenske krona. Se selv i restplassoversikten, kryss av for reiser fra utlandet, og du får priser både fra Sverige og Norge. Du kan også velge hvilken flyplass du vil reise fra, og få opp ledige plasser kun fra det stedet.

  Billig ferie i siste liten?

  Har du noe ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Flere gode tips for hvordan ferien blir rimelig finner du i Reis Billig skolen. Er du ute etter å bestille charterferie for sommeren, kan du finne de fleste tilbudene i markedet ved hjelp av vårt chartersøk.

  Ta en titt i Din Reiseguide, og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Her kan du sjekke om flyet ditt er i rute.