Feriekupp i november

Røm landet i dystre november. Nå får du en uke i Tyrkia for 795 kroner, to uker på Gran Canaria for 1.295, to uker i Thailand for 2.995 kroner, eller storbyhelg for to-tre tusenlapper.

Strand eller storby? Valget er ditt. Illustrasjon: Per Ervland Foto: Ill: per Ervland
Strand eller storby? Valget er ditt. Illustrasjon: Per Ervland Foto: Ill: per Ervland Vis mer

Feriekupp i november

  1. Storbykupp
  2. Solkupp


Vi er inne i årets kanskje kjipeste måned. Det er mørkt når du drar på jobb, mørkt når du kommer hjem, løvet er borte, og den fine, hvite snøen som lyser opp litt har ikke kommet ennå. Vi gleder oss selvsagt til jul, men det er da litt tidlig å begynne å stresse med julestria ennå.

Nei, heldig er den som har muligheten til å ta seg en ferie nå i november. Og selv om prisene ikke er like gunstige som i slutten av august og i september, er det mange gode tilbud for den som har noen tusenlapper å avse.

Slange seg i sola

Faktisk trenger ikke trønderne ut med mer enn 795 kroner for en ukes ferie i Tyrkia, dog ikke med overnatting. Og siddisene kommer seg til Gran Canaria for 1.295 kroner, bare de fikser hotell selv. Østlendingene må ut med samme sum for to uker på samme øya, også det uten hotell.

Det er faktisk ganske mange turer å velge mellom under 2.000 kroner, og selvfølgelig enda mer hvis du kan strekke deg til 3.000 kroner. Da kan bergenserne få en ukes ferie på Lanzarote, og østlendingene får en flybillett som gir dem muligheten til å loffe rundt i Phuket i to uker.

>>Sjekk solkuppene i november

Storbystas

Det er selvsagt ikke bare solferier som frister på senhøsten. Du som heller vil ha noen dager i en storby, kan for eksempel dra til Paris i fire dager for 2.016 kroner om du reiser fra Gardermoen. Og det er ingen fare - DinSide Reise var i Paris forrige helg, da opptøyene sto på som verst, og inne i sentrum merket vi ingenting til det.

Bergenserne kommer seg til Praha i fire dager for 2.520 kroner, og kan bli en hel uke dersom de spytter i 2.613 kroner. Eller hva sier du som bor på Østlandet til en hel uke i romantiske Roma for 3.600 kroner? Hiv deg på!

>>Sjekk storbykuppene

For en komplett oversikt over restplasstilbudene, sjekk vår restplassoversikt.