Ferie fra 895 kroner

Den billigste restplassen vi finner denne uken er en tur fra Oslo til Madeira for 895 kroner. For en hundrelapp mer, kan du dra til Gran Canaria og få hotell med på kjøpet. Se ukens beste reisepriser, eller sjekk forholdene selv i restplassoversikten.

Høst i Norge, men det kan omgås om du har ferie til gode og ett par tusenlapper å gå på. Foto: Michael Putland/Retna UK/All over press
Høst i Norge, men det kan omgås om du har ferie til gode og ett par tusenlapper å gå på. Foto: Michael Putland/Retna UK/All over press Vis mer


Selv om høstferien er over, er det ikke fritt valg på øverste budsjetthylle i reisebutikkene. Grunnen er nok først og fremst at denne tiden på året en overgangsperiode der charterselskapenes tilbud skifter fra sommerreisemål til vinterreisemål. Vi ser også av restplasstilbudene at det nå er vinterreisemål som Kanariøyene, Egypt og Madeira som dominerer.

>>Sydenferie fra 895 kroner

Vil du reise mer eksotisk, finnes det ledige reiser til både Brasil, Mexico, India og Thailand i løpet av november. Billigst er reisene vi finner til Thailand. For eksempel kan du fly til Bangkok med Ving fra Oslo, og være borte i to uker til 5.945 kroner. Hotell er ikke inkludert.

Med hotell

Vil du ha full pakke, altså både flyreisen og hotellovernatting, trenger ikke prisen bil mye høyre. Faktisk finner vi en ukestur til Gran Canaria med Star Tour for 995 kroner. Da reiser du fra Stavanger og bor uspesifisert. Knallpris? Dessverre er avreise med denne allerede i dag (vi fant tilbudet fredag). Men det er flere muligheter, om ikke helt til samme pris. Takler du å betale mellom 1.295 og 2.000 kroner er det flere valg, spesielt til Tenerife.

>>Her er flere reisekupp der fly og hotell er inkludert

  • Følg med på prisene selv i restplassoversikten.
  • Når har skolene ferie? Her er ferieoversikten
  • Mer feriestoff