Femten ferieerstatninger

Tom lommebok og sterk reisetrang er triste parhester. Vi viser vei til den store verden i Norge.

- Norges fremste fortrinn er naturen og aktivitetene tilknyttet den, sier Per Arne Tuftin i Norges Turistråd. For dem som vil ha mer av den store verden, finnes det likevel råd.
- Norges fremste fortrinn er naturen og aktivitetene tilknyttet den, sier Per Arne Tuftin i Norges Turistråd. For dem som vil ha mer av den store verden, finnes det likevel råd. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Regnet høljer ned, fellesferiens grusomme stillhet nærmer seg og i lommeboka ligger et rabattkort på renseriet sammen med en slitt tohundrelapp? Frykt ikke – Norge byr på utmerkede substitutter for all verdens ferieland og fristende sommeraktiviteter. Les våre tips for avstikkere til verden – i Norge.

Norge – et internasjonalt sted?

- Norge kan nok ikke konkurrere med de store byene på kontinentet hva kultur og liv angår. Vårt fremste fortrinn er jo naturen og de særnorske tradisjonene, sier Per Arne Tuftin, informasjonsdirektør i Norges Turistråd.

Tuftin mener likevel ikke at vi er tapt bak en låvevegg hva internasjonale tilsnitt angår.

- Vi har jo Bergen, Oslo, Trondheim og Tromsø, med alle sine tilbud.

Likevel ut på tur?

Kanskje holder det likevel ikke å besøke det internasjonale Norge. Da bør du ta en titt i restplassoversikten. Her finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på chartermarkedet. Flere tips for billige ferier finner du i vår artikkelsamling om budsjettreiser.

Flere reisetips

Vil du bestille ordinære charterreiser, får du oversikten her.Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.

Artikkelen fortsetter under annonsen