Fem ting du bør unngå

Hemsedal er et av Norges mest populære vintersteder. Men det er også en del ting du bør unngå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

  • Vi vil anbefale våre lesere til å finne andre bosteder enn leilighetene nærmest bakken. Disse blir ofte bebodd av ungdomsgjenger, og sjansen for å få nattesøvnen ødelagt er stor. Lei heller en hytte utenfor sentrum eller ta inn på et roligere hotell. Du kan finne bosted gjennom Hemsedal Booking.

  • Ikke ta sjansen på å la sekk eller bager med dyrbare gjenstander ligge ubevoktet i skistuer. Tyveri er ikke uvanlig på populære skisteder.
  • Unngå å komme kl 11 i bakken en lørdag formiddag. Da er sjansene store for køer både i skikortluken, i tilbringerheisene og i skiheisen. Parkeringsplassene er overfylte og du må traske langt med tungt utstyr før du er oppe ved anlegget.
  • Unngå for rask kjøring inn til heisenkøen. Nederst i bakken korker det seg lett til, og mange traseer møtes. Det er ofte her ulykkene skjer, så pass på å redusere farten i god tid.
  • Ikke fest så kraftig på afterskien mens du lar bilen stå igjen på parkeingsplassen i anlegget. Biler som står her gjennom natten blir ofte robbet for både klær og dyrt skiutstyr.